Uutiset

Työkoneet

RealLift virallisti nimensä

RealMachinery on tänä vuonna vallannut nostokonepuolella asemia hankkimalla useita alan merkkiedustuksia. Nostokalustoyksikkö on toiminut omana osastonaan jo viime vuoden marraskuusta lähtien, mutta nyt se lanseerataan virallisesti RealLift-nimisenä yksikönä.

RealLiftin myyntipäällikkö Vesa Hakkarainen on hyvin tyytyväinen merkkiedustusten kaupankäynnin alkutaipaleeseen. ”Vanha sotaratsu Kaarlo Halinen on vertynyt nuoruuden suorituksiin ja olemme saaneet toimittaa jo mukavan määrän Haulotte-henkilönostimia. Olemme saaneet pään auki myös ajoneuvonostureissa (Grove) ja ja torninostureissa (Potain). Kiinnostusta on ollut myös Palfingerin kuorma-autoalustaisista henkilönostimista. Meillä on kuitenkin toiminta tärkeintä; pitkäaikainen suunnittelu ja yhteistyö niin, että myös vastaamme huutoon laitteista”, vakuuttaa Hakkarainen.

Huutoon vastaaminen tarkoittaa osaavaa ja kattavaa huoltoverkostoa. ”Olemme kouluttaneet omia miehiämme edustuksiemme saloihin. Pitkäaikainen alan ammattilainen joukoissamme on huoltomies Simo Kotiluoto ja huoltotiedusteluihin on vastaamassa Tomi Kuitunen. Lisäksi käytämme yhteistyökumppaneita, jotta saamme asiakkaillemme taattua hyvän huoltovarmuuden”, jatkaa Hakkarainen.

Palvelua tulee osaltaan parantamaan RealLiftin verkkosivut. ”Sivuston myötä julkaistaan entistä laajemmat ja paremmin saavutettavat palvelut. Verkkosivusto www.reallift.fi julkaistaan FinnBuild-messuilla 12.-14. lokakuuta”, kertoo markkinointipäällikkö Heikki Pohjanpää. JK

Lue seuraavaksi