Uutiset

Työkoneet

RealLift Oy myy Keslift Oy:n osakekannan

RealLift Oy on myynyt yhtiön Keslift Oy:n koko osakekannan kotimaiselle Sigma Trukit Oy:lle. Keslift Oy:n maahantuomiin ja myymiin tuotteisiin kuuluvat eri käyttötarkoituksiin sopivat trukit sähkötrukeista aina diesel- ja nestekaasutrukkeihin.

Keslift Oy on tunnettu ympäri Suomen laadukkaista ja kustannustehokkaista tuotteista sekä tehokkaista jälkimarkkinointipalveluista. Yrityksen liikevaihto vuonna 2020 oli 3,2 miljoonaa euroa. Sen palveluksessa on seitsemän henkilöä.

”Tällä yrityskaupalla ReaLift Oy pystyy tulevaisuudessa keskittymään tehokkaammin ydinliiketoimintaansa sekä tehostamaan liiketoiminnan kannattavuutta. Yrityskauppa vahvistaa RealLiftin toimintaa sekä selkeyttää nykyistä tuotevalikoimaa ja jälkimarkkinointipalvelua”, kertoo toimitusjohtaja Matti Salminen, RealMachinery Oy.

RealLift Oy:n mukaan yhtiön Keslift Oy tuotteet ovat suunnattu asiakaspohjaltaan hyvin eri segmentille kuin mihin RealLift Oy:n ydinosaaminen on kohdistunut ja täten tuonut omat haasteet yhtiön kehittämisessä̈ ja strategisessa suuntaamisessa. Koko osakekannan myynti Sigma Trukit Oy:lle antaa Keslift Oy:lle vakaan suomalaisen omistajan, jolla on vahva toimialan tuntemus ja näyttöjä alan liiketoiminnan kehittämisestä.

Yrityskaupan jälkeen Keslift Oy:n toiminta jatkuu normaalisti osana Sigma Trukit Oy:tä. Järjestely ei vaikuta yhtiön asiakassuhteisiin eikä yhteistyökumppanuuksiin. Yrityskaupan toteutuminen on vielä ehdollinen ja varsinainen toteutumisajankohta on arviolta 15.03.2021.

Lue myös: MM-Wood Oy – Hyster-trukeilla kolmessa vuorossa.Lue seuraavaksi