Uutiset

Työkoneet

Ramudden Oy on ostanut Jade Infra Oy:n

Ramudden Oy on heinäkuussa 2023 solmimallaan kaupalla ostanut Jade Infra Oy:n koko osakekannan. Jade Infra Oy jatkaa toimintaansa nykyisellä nimellään ja henkilöstöllään Ramudden Oy:n tytäryhtiönä.


Artikkelikuvassa oikealta vasemmalle: Johanna Järvinen, Michael Wackström, Teemu Löfberg ja Alfons Lindfors.


Jade Infra on vuonna 1991 perustettu yritys. Liikevaihto vuonna 2022 oli 6,6 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 200 henkilöä vuosittain.

”Olemme iloisia tästä mahdollisuudesta kasvaa Ramudden Oy:n kanssa. Tämä yrityskauppa hyödyttää asiakkaitamme ja työntekijöitämme, jotka ovat yrityksemme tärkein menestystekijä. Kaupan myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin ja laajemmin ympäri Suomea”, Jade Infran toimitusjohtaja Johanna Järvinen sanoo.

Ramudden tarjoaa tuotteita ja palveluita teiden, rakennustyömaiden ja teollisuuden turvallisuuden varmistamiseksi. Vuonna 2022 liikevaihto oli 13,9 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 140 henkilöä vuosittain.

Yritys palvelee maanlaajuisesti ja sen toimipisteet ovat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Vaasassa, Kuopiossa ja Lappeenrannassa.

”Kaupan myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä nopeammin liikenteenohjaajia ympäri Suomea, sekä vastaamaan yhä suurempien hankkeiden tarpeisiin. Jade Infra tuo Ramuddenille lisää voimia ja vahvistaa jalansijamme ja palvelukykyämme Suomessa”, Ramuddenin toimitusjohtaja Michael Wackström sanoo.


Lue seuraavaksi