Uutiset

Työkoneet

Ramirentille Kurko-Koposen kurottajatoiminnot

Ramirent Kurko-Koponen

Ramirent ostaa kurottajaliiketoiminnan Kurko-Koponen yhtiöiltä. Kurko-Koponen on johtavia kurottajien vuokraliiketoimintaa harjoittavia yrityksiä Suomessa. Lisäksi Ramirent solmii yhteistyösopimuksen Kurko-Koponen yhtiöiden kanssa kurottajien kuljettajapalvelusta. Yhteistyön myötä Ramirent muodostaa laajimman kurottajien palvelutarjoaman Suomessa.

Ramirentille siirtyvän kurottajaliiketoiminnan vuotuinen liikevaihto on noin kuusi miljoona euroa. Liiketoimintakaupan myötä seitsemän henkilöä siirtyvät Ramirentin palvelukseen.

Kurottajat ovat tyypillisesti työmaalla ensimmäisenä tarvittavia koneita, ja kurottajaliiketoiminnan markkinat Suomessa ovat kasvussa. Kurko-Koponen on tarjonnut kurottajapalveluita vuodesta 2010. Asiakaskunta on muodostunut rakentamisesta, infrarakentamisesta ja teollisuudesta.

 ”Tämä liiketoimintakauppa täydentää laajaa tuote- ja palveluvalikoimaamme, ja voimme tarjota asiakkaillemme monipuolisemman kurottajakaluston sekä ammattitaitoisia kuljettajia. Lisäksi tämä liiketoimintakauppa mahdollistaa vahvemman tartuntapinnan eri asiakassektoreille kuten rakennusteollisuus, teollinen huolto, kaivostoiminta ja sillanrakennus,” kertoo Anna Hyvönen, EVP, Ramirent Suomi ja Baltian maat.

 “Kurko-Koposella on markkinoiden parhaita ja ammattitaitoisimpia kurottajien kuljettajia. Yhteistyö Ramirentin kanssa antaa meille mahdollisuuden kehittää ja laajentaa laadukasta kurottajakuljettajapalvelua Suomessa edelleen”, toteaa Juha Koponen, Kurko-Koposen hallituksen puheenjohtaja.

Ramirent on johtava konevuokrauskonserni, joka yhdistää parhaat koneet, palveluun ja osaamiseen vuokrausratkaisuiksi, jotka yksinkertaistavat liiketoimintaa.Ramirent palvelee laajaa asiakaskuntaa, kuten rakentamista, teollisuutta, palvelusektoria, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2013 konsernin liikevaihto oli 647 miljoonaa euroa. Konsernilla on 2 600 työntekijää 304 toimipaikassa 10 maassa Pohjoismaissa ja Keski- ja Itä-Euroopassa. Ramirent on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

Kurko-Koponen tarjoaa teollisuus- ja asennusnosturivuokrauspalveluja sekä kuljettajapalvelua neljän yhtiön kautta Suomessa (Kurko-Koponen Oy, Kurko-Koponen Etelä-Suomi Oy, KK Steel Hook Oy, Warkauden Viisastenkivi Oy).

TP

Lue seuraavaksi