Uutiset

Työkoneet

Pidennetty takuu Rototiltin pikaliittimille

Rototilt antaa nyt kahden vuoden takuun kaikille uusille 1.1.2023 alkaen toimitetuille pikaliittimille. Näin yhden vuoden vakiotakuu pitenee kahteen vuoteen.

”Erotuksena muista laskemme takuuajan alkavaksi toimituspäivästä sen sijaan, että rajaisimme sen koskemaan käyttötuntien enimmäismäärää. Pikaliittimiemme kestävyyden ja vakauden ansiosta voimme antaa niille kahden vuoden takuun”, Rototiltin tilaus- ja jälkimarkkinajohtaja Jan Karlsson sanoo.

Rototiltin pikaliittimet ovat tulos perusteellisesta tuotekehityksestä, jolla vastaamme kaikkialla maailmassa toimivien kuljettajien huomispäivän vaatimuksiin. Pikaliittimet on kehitetty selviytymään yhä suuremmista ja raskaammista haasteista, ja niiden runko on valmistettu nuorrutetusta teräsvalusta pitkän käyttöiän takaamiseksi.

”Pikaliittimissämme yhdistyvät erinomaisella tavalla kestävyys, kaivuugeometria ja turvallisuus”, jatkaa Karlsson.

Takuutapaus alkaa asiakkaan yhteydenotolla jälleenmyyjään, joka lähettää edelleen reklamaatiopyynnön. Rototiltin yleiset takuuehdot ovat voimassa. Rototilttien takuu koskee vuodesta 2017 alkaen toimitettuja tuotteita ja pikaliittimien takuu 1.1.2023 alkaen toimitettuja tuotteita.

”Asian saaminen vireille tulee olla helppoa ja sujuvaa. Olemme varmoja niin kauhanpyörittäjiemme kuin pikaliittimiemmekin korkeasta laadusta. Haluamme myös asiakkaidemme tuntevan samaa varmuutta nyt, kun yhtenäistämme niiden takuuajat, Jan sanoo.

Lue seuraavaksi