Uutiset

Työkoneet

Perämäki FinnMetkon kuljettajakisan voittoon

Jämsässä pidetty raskaskonealan suurnäyttely FinnMetko 2016 vietettiin järjestäjien mukaan varsin positiivisissa tunnelmissa. Näyttely osoitti, että yleisen taloustilanteen alavireestä huolimatta kone- ja kuljetusaloilla tuotekehitys suuntaa katsetta vahvasti ylös- ja eteenpäin. FinnMetko 2016 -näyttelyn päätöspäivänä kisatun maarakennuksen SM-Ykköskuskikilpailun voitti Juha-Pekka Perämäki Virroilta.

Maarakennuskoneenkuljettajien SM Ykköskuski -kilpailussa mitattiin kuljettajien taitoja kolmella maarakennuskoneella. Toiseksi kilpailussa tuli Jouni Metsola Sauvosta ja kolmanneksi Martti Konttinen Puumalasta. Kilpailun järjestelyistä vastasi Jyväskylän aikuisopiston maarakennus ja logistiikka-ala.

FinnMetko 2016 -näyttelyssä vieraili kolmen näyttelypäivän aikana yhteensä 35 600 näyttelyvierasta. Näyttelyn päätöspäivän lauantaina 3.9. kävijämäärä oli 13 800. Konetyöalojen ammattinäyttelyssä oli yli 400 näytteilleasettajaa.

Näyttely järjestettiin nyt 16. kertaa. Vastuullinen järjestäjä on Finnmetko Oy. Näyttelyn taustaorganisaatiot ovat Koneyrittäjien liitto ry ja Keski-Suomen Koneyrittäjät ry. 

Lue seuraavaksi