Uutiset

Työkoneet

Parhailla koneilla paras lopputulos – Wentti vuokraa maarakennuksen huipputuotteet

Maarakennusalan monipuolisien työtehtävien tehokas suorittaminen vaatii paljon myös yritysten konekannalta. Yritysten oman työkonekannan nopea täydentäminen on usein oleellista, ja vuokrausten täytyy sujua joustavasti sekä kustannustehokkaasti. Wentti Vuokrapalvelu Oy edustaa nykyaikaista vuokrausyritystä, jonka valikoiman monipuolisuus, vuokrausten yksilöllisyys ja konekannan laadukkuus vastaavat alan ammattilaisten vaatimuksiin kaikkina vuodenaikoina.

Espoon Suomenojalla sijaitseva Wentti Vuokrapalvelu Oy sai alkunsa vuonna 2018, kun maarakennuksen alalla pääkaupunkiseudulla havaittiin selkeä tilaus laadukkaille alan vuokrakoneille. Alusta lähtien oli selvää, että Wentin toiminta tulee perustumaan alan kärkeä edustavaan uuteen konekantaan, mikä tuo tehokkuutta, luotettavuutta sekä turvallisuutta asiakkaiden rakennustoimintaan. Wentin konevalikoiman laadukkuus ja monipuolisuus on varmistettu vankalla yhteistyöllä KH-Koneet Oy:n kanssa ja tätä kautta Wentin asiakas saa käyttöönsä Kramerin, Yanmarin sekä Dynapacin koneet. Wentti panostaa toiminnassaan myös yksilölliseen ja laadukkaaseen palveluun, mikä näkyy esimerkiksi räätälöidyissä vuokraussopimuksissa ja nopeissa toimituksissa suoraan asiakkaan työkohteisiin.

Koneet kaikkiin tarpeisiin

Wentin palvelupäällikkö Jarno Arosella on pitkä työkokemus kiinteistöjen ylläpidosta, mikä näkyy suoraan Wentin monipuolisessa, koko vuoden työtehtävät huomioivassa konekannassa.

Wentin henkilökunta tuntee oman alan kokemuksensa kautta tarkoin maarakentajan konetarpeet ajankohdittain. ”Osaamme arvioida hyvin minkä tyyppisiä koneita tarvitaan eri vuodenaikoina ja täydennämme valikoimaa aina tarpeen tullen. Kaivukoneissa tarjontaa on 800 kilon luokasta aina kymppitonnin koneisiin ja sama skaala on tarjolla kuormaimissa. Vuokraamme runsaasti myös maantiivistäjiä, valssijyriä, kurottajia sekä roudansulatuslaitteita, ja valikoimaa täydentävät kompressorit, generaattorit, pumput, mittausvälineet, valomastot, kaivuutuet, aidat sekä ajosillat. Tehokkuutta lisää kattava lisälaitevalikoima, jolla koneet saa varusteltua hyvinkin yksilöllisiin työtehtäviin”, kertoo Wentin palvelupäällikkö Jarno Aronen.

Ammattitaidolla oikeat valinnat

Raskaan kaluston lisäksi Wentillä on laaja valikoima työkohteiden lisälaitteita, kuten valomastoja, aitoja sekä kaivuutukia.

Wentin asiakaskunta muodostuu suurelta osin yritysten ammattilaisista, jotka tietävät tarkoin mitä koneita tarvitsevat. ”Tästäkin huolimatta moni asiakkaamme on yllättynyt positiivisesti, kun olemme suositelleet eri kokoluokan tai aivan erityyppistä konetta tiettyihin tehtäviin. Oikealla konevalinnalla asiakas saavuttaa tehokkuutta ja kokonaisratkaisu on näin myös taloudellisesti kannattava. Asiakkaan toiminnan tehokkuus on meille kunnia-asia, ja mahdollisten haverien tai rikkoutumisten tapahtuessa hoidamme korjaukset tai vaihtokaluston nopeasti paikalle. Kokonaisturvallisuutta lisää myös kaikkien koneidemme GPS-seuranta. Annamme luonnollisesti tuotteillemme kaikki vaadittavat käyttökoulutukset, mikä takaa tuottavuuden sekä turvallisuuden”, Aronen lisää.

Toiminta laajenee

Wentin kasvutarina on mainio esimerkki määrätietoisuuden ja suunnitelmallisuuden merkityksestä yritystoiminnassa. Yritys tuntee alansa, tietää vahvuutensa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti. ”Tulemme kasvattamaan konekantaamme kysyntää vastaavaksi ja tuotevalikoima muuttuu ajan vaatimusten mukaan. Kehitämme myös palvelukonseptiamme jatkuvasti ja asiakastyytyväisyyteen kiinnitetään runsaasti huomiota. Tällä hetkellä toimintamme pääpaino on selkeästi Uudenmaan maakunnassa, mutta luonnollisesti seuraamme vuokraustoiminnan kehitystä myös muun maan alueella tarkoin”, Aronen päättää.


Lue seuraavaksi