Uutiset

Työkoneet

Kramer 8180 on malliston lippulaiva

Tammikuussa 2021 Suomeen saapuva Kramer 8180 -pyöräkuormaaja on suositun malliston suurin. Se painaa noin 11 tonnia ja kaatokuorma on 6 900 kilogrammaa. Sadan prosentin lukot sekä etu- että taka-akselilla takaavat etenemisen vaikeissakin maasto-olosuhteissa.

”Uusi, vieläkin suurempi, Kramer on koostaan huolimatta perinteinen Kramer, helppo käyttää ja erittäin mukava käsitellä. Tilava ohjaamo hallintalaitteineen on ergonomisesti suunniteltu kuljettajaansa ajatellen. 115 kilowatin (156 hv) tehoinen Deutzin moottori antaa maksimi suorituskyvyn rankimmissakin töissä. Kramer 8180 on erinomaisen tehokas ja monipuolinen työkone kaikille nykyisille ja tuleville työmaille. Kramer 8180 on rekisteröitävissä myös traktoriksi. Sanalla sanoen uusi Kramer on vieläkin suurempi, vieläkin tehokkaampi sekä monipuolinen ja edelleen erittäin ketterä”, kehaisee KH Koneet Oy:n liiketoimintajohtaja Simo Ahlgren.

Simo Ahlgren

”Isoa, hiljaista ohjaamoa hallitsevat ergonomisesti sijoitetut hallintalaitteet sekä kaikilla mukavuuksilla varustettu, ilmajousitettu istuin. 360 asteen näkyvyys ohjaamosta takaa loistavat puitteet koneen ja sen ympäristön hallintaan. Näkyvyys työlaitteisiin ja työskentelykohteeseen on esteetön”, jatkaa Ahlgren.

Kramer 8180:ssä on valittavissa tuttuun tapaan kolme ohjaustapaa: etupyörä-, nelipyörä- ja rapuohjaus. Eri ohjausvaihtoehdot takaavat ketterän käytön ja erittäin pienen kääntösäteen. Kramer 8180:n huippunopeus on 40 kilometriä tunnissa.

Kramer 8180:n perusvarustelun taso on korkea. Se on nimittäin varustettu automaattisella ilmastoinnilla, seitsemän tuuman LCD-näytöllä ja siihen liitetyllä takakameralla. Ohjauspylväs on monipuolisesti säädettävissä. Moottorin esilämmitin takaa mukavan ja lämpimän työympäristön heti startista alkaen.

”Kramer 8180:ssa on myös tehtaan alkuperäinen EquipCare- etähallinta-/seurantajärjestelmä. Asiakas itse päättää tarpeidensa mukaan sen aktivoinnista ja käyttöönotosta. Järjestelmä on asiakkaalle maksuton kolmen vuoden ajan. Equipcaren avulla pystytään ennakoimaan koneen huoltoja ja muita teknisiä tarpeita sekä valvomaan koneen tehokasta käyttöä. Kramerin huoltohinnat ovat kiinteitä pakettihintoja, joten asiakkaalle ei tule yllätyksiä huoltokustannuksissa”, lopettaa Ahlgren.

Työlaitteita löytyy laaja valikoima kauhoista auroihin sekä harjoista hiekoittimiin. Materiaalinkäsittelyn tarpeisiin nokalle voidaan liittää muun muassa erilaisia haarukoita, kauhoja ja materiaalikouria.

Lue myös: Wacker Neusonin ja KH-Koneet Groupin yhteistyö uudelle tasolle Ruotsissa.

Lue seuraavaksi