Uutiset

Työkoneet

Nokialla syksyiset konemarkkinat

Kohta kaksi vuotta konekauppaa toimittanut Real Machine Oy on myynyt monenlaisia maanrakennuskoneita ja laitteita, niin minikaivureista aina suuriin kaivureihin asti. Koneita tuodaan sekä perinteisen konekaupan kaavalla että asiakkaiden toimeksiantoina. Alun laaja kone­valikoima on kuitenkin pikku hiljaa muotoutunut järeimpien koneiden
-linjaksi. Konemyyjä Kalle Huunonen viittoo pihasta kaksi suuntaa ”keltaiset koneet” ja ”punaiset koneet”. Keltaisten koneiden rivistä löytyvät suurimpina Volvon dumpperit mutta myös telakaivukoneet ja pyöräkuormaajat. Punaisten koneiden isoimman kokoluokan tela-alustaiset koneet löytyvät Doosanilta ja Hitachilta. Pihasta löytyy myös muita tuttuja konemerkkejä kuten New Holland, Caterpillar, JCB, Case, Bomag, Dieci ym.

Real Machinen oma huoltokorjaamo toimii samassa pihapiirissä myyntipisteen kanssa. Sen toimintaa on myös lisätty asteittain. Korjaamolla varustellaan kaikki myytävät koneet ja tehdään tarvittavat huollot. Korjaamo tekee remontti- ja huoltotöitä myös asiakkaiden koneille ja tarvittaessa asiakas saa avun heti, vaikka sunnuntaina. Kaikenkattava huoltokorjaamo hoitaa myös Engconin myyntiä ja huoltoa. Korjaamolla on valtuudet myös Webasto ja Eberspächer-lämmittimien ja Safematic ja Lincoln-rasvareiden asennuksiin ja huoltoon. Näihin on saatavana luonnollisesti myös vara­osat.

Lue seuraavaksi