Uutiset

Työkoneet

Nimityksiä Metsätyö Oy:ssä ja Olofsfors Ab:ssä

Timo Korhonen

Metsänhoitaja Timo Korhonen on nimitetty metsäkonevarusteita ja kulutusterästuotteita markkinoivan Metsätyö Oy:n toimitusjohtajaksi 4. toukokuuta alkaen.

Metsätyön edustamat päätuotteet ovat sisaryritysten Olofsfors Ab:n valmistamat metsäkonetelat, tieterät ja kauhateräkset sekä Iggesund Forest Ab:n laipat hakkuukoneisiin. Lisäksi yritys myy useiden johtavien metsäkonevarusteita valmistavien yritysten tuotteita. Metsätyö Oy:llä on toimipaikat Jyväskylässä, Hämeenlinnassa ja Rovaniemellä.

Korhonen on aikaisemmin työskennellyt useissa metsäkonealan johtotehtävissä. Viimeksi hän toimi Komatsu Forest Oy:n markkinointijohtajana, mitä ennen vajaat kahdeksan vuotta myös yhtiön toimitusjohtajana.

Markku Sivelä


Metsätyö Oy:n markkinointipäällikkönä toiminut Markku Sivelä on nimitetty 4. toukokuuta alkaen Olofsfors Ab:n myyntiorganisaatioon Key Account Manageriksi. Markun ensisijainen tehtävä on vastata Suomessa Olofsfors-metsäkonetelojen markkinoinnista ja myynnistä metsäkonevalmistajille.

Tehtävillä muutoksilla parannetaan asiakkuuksien hoitoa, vahvistetaan Olofsfors/Metsätyö-tuotteiden markkinointia ja myyntiä Suomessa sekä ulkomailla. Näin pystytään vastaamaan entistä paremmin alan haasteisiin.

Lue seuraavaksi