Uutiset

Työkoneet

Netistä poimittua: Mutapainin ystävät 5

Vanhat Mutapainin ystävät on nyt julkaistu uudestaan ja tähän keräsimme uutta materiaalia Youtuben ihmeellisestä maailmasta.

Härregud mitä meininkiä Sveamamman maanpinnan alla. Fiat-Hitachi on päättänyt vaihtelun vuoksi sukeltaa kuravelliin. Lontoon murteella selostettu video pelastusoperaatiosta. Kalustoa on paikalla ainakin tarpeeksi.
Puunajo tien varteen keskeytyi ainakin hetkeksi, kun John Deeren kuski valitsi reitin ehkä hieman väärin. Pakkoko se on upottavimman lutakon läpi yrittää? Pelastavaa ratsuväkeä edustaa JCB-kaivukone, joka melko pitkällä vetovaijerilla ojentaa auttavan kätensä tai paremminkin puominsa. Ja lopulta käy kuten Kikan biisissä eli nousee.
Sarjassamme kaikenvärisiä traktoreita kaikenlaisissa jumitilanteissa. Maailman joka kolkassa riittää mutaa ja savea ja lutakoita. Ja vetovaijereita.
Puunkorjuuta kelirikon aikaan. Onnistuu se propsien ja tukkien hilaaminen tien laitaan hieman upottavammassakin kelissä. Ai niin, nokallahan on Valtra. Se selittänee asian.
Ja sitten jotain aivan muuta. New Holland uimakoulussa.
Luottavainen kuljettaja ei ole vielä edes vaihtanut farkkuhousuja shortseihin, vaikka vesiraja liplattaa jo kynnyksellä. Tässä videossa suurin huomio kiinnittyy kuralammikossa viihtyviin perämiehiin. Toimenpidettä vahtivalla, ilmiselvällä johtoryhmän jäsenellä on sentään saappaat jalassa. Ja lopuksi todiste siitä, että koneen alapesu ei ole ajasta eikä paikasta kiinni.
Tässä opettava esimerkki siitä, kun jyräkuski on nukkunut, vaikka olisi pitänyt tiivistää pohjat. Onttous käsi Komatsun kohtaloksi eli se alkoi vinoilemaan. Selitys on kova tässäkin videossa.
Oli Caterpillar joenpohjassa poikittain jala jalla jala jala vei. Ei hätiä mitiä. Kungenberg Montra Autokrane hoitaa hommat.
Mitä isot edellä, sitä pienet perässä.

Mutapainin ystävät osa 1.

Mutapainin ystävät osa 2.

Mutapainin ystävät osa 3.

Mutapainin ystävät osa 4.