Uutiset

Työkoneet

Neljäs Hidromek

Honka-Trading Oy:n osastolla Rauman Kaivin Oy:n toimitusjohtajalle Jani Suhoselle luovutettiin jo yrityksen neljäs Hidromek-merkkinen kaivukone. Malli tällä kertaa oli pyöräalustainen HMK 140W (16 t/95 kW). Rauman Kaivimella on ennestään jo samanlainen, vuonna 2017 hankittu HMK 140W, joten uudesta tuttavuudesta ei ollut kysymys.

Pyöräalustaisten lisäksi repertuaarissa ovat tela-alustaiset kaivukoneet HMK 140LC (14,5 t/75 kW) ja HMK 300LC (30,8 t/151 kW). Suhonen kertoo, että Hidromekit ovat osoittautuneet varmatoimisiksi ja kuljettajat ovat tykänneet niitä ajaa. Pyöräalustaisia kaivukoneita yrityksellä on kaikkiaan kuusi kappaletta.

”Tuntuu, että pyöräalustaisten tarve on kasvanut ja niistä tuntuu olevan Raumankin suunnalla jatkuva puute. Meillä ne ovat jatkuvasti töissä”, kertoo Suhonen. Rauman Kaivin tekee monipuolista maarakennusalan urakointia: muun muassa rakennusten pohjia, louhintaa ja paalutusta. Julkinen sektori on suuri työllistäjä, mutta tarvittaessa palvellaan tietenkin myös yritys- ja yksityisasiakkaita.

”Ominta alaamme ovat myös erilaiset, niin sanotut hankalammat louhinnat. Haastavat kohteet ovat meille tervetulleita”, päättää Suhonen.

Lue myös: Bauma 2019: Hidromek laajalla rintamalla.

Rauman Kaivimen Jani Suhonen (vas.) ja Honka Trading Oy:n Reijo Ylipaasto uuden pyöräalustaisen Hidromek HMK 140W:n puomin alla totesivat, että ei kolmea ilman neljättä. Rauman suuntaan Maxpon jälkeen matkannut kone kun oli yritykselle jo neljäs turkkilaismerkkiä.

 

 

 

 

Lue seuraavaksi