Uutiset

Työkoneet

MultaVEX ja Steelwrist yhteistyöhön

Markkinat ympäristöystävällisille ja polttoainetaloudellisille ratkaisuille työmaiden materiaalien kierrättämiseksi ovat kasvussa. Materiaalien kierrätys suoraan työmaalla maksaa itsensä nopeasti takaisin ja viime vuosina onkin lanseerattu useita tuotteita kyseiseen tarkoitukseen. MultaVEX lanseeraa nyt Steelwristin avulla kansainvälisille markkinoille muutamana viime vuonna Suomessa hyvin tutuksi tulleen patentoidun, MultaVEX Vibra -seulakauhamalliston. MultaVEX pystyy käsittelemään kaikenlaisia materiaaleja, soveltuu vuokrakäyttöön ja sillä on erittäin pienet ylläpitokustannukset.

“Panostaessamme yhä enemmän polttoainetaloudellisuuteen ja ympäristökysymyksiin, olemme erittäin iloisia voidessamme ottaa valikoimaamme MultaVEX Vibra –seulakauhat, sillä uskomme niiden olevan ainoa ratkaisu, joilla voi käsitellä kaikenlaisia materiaaleja – märkää materiaalia, isoja kiviä, rakennusjätettä. Verrattuna vaihtoehtoisiin ratkaisuihin, me olemme myös hyvin tyytyväisiä yksinkertaiseen rakenteeseen ja liikkuvien osien vähyyteen, jotka ovat hyvin linjassa keskeisen arvomme, yksinkertaisuuden, kanssa”, sanoo Stefan Stockhaus, Steelwrist AB:n toimitusjohtaja.

“Yhteistyö Steelwristin kanssa antaa meille vahvan kumppanin kansainväliseen kasvuun. Steelwrist myy tuotetta kansainvälisesti omalla brändillään ja yksinoikeudella Ruotsissa, Norjassa sekä Tanskassa. Suomessa MultaVEX seulakauhat myy ainoa konekauppiaana RealMachinery ja Doosan jälleenmyyjät. MultaVEX on nopeasti saavuttanut vahvan markkina-aseman Suomessa, joka on luultavasti ”seulakauhojen koti”. Tämä on monikäyttöisyyden ja suoravetotekniikan ansiota, joka tekee ratkaisusta käytännössä huoltovapaan”, sanoo Eero Paski, MultaVEX Oy:n toimitusjohtaja.

MultaVEX Vibra –seulakauhan toiminta perustuu patentoituun suoravetoiseen nokka-akselijärjestelmään, joka vähentää liikkuvia osia. Seulakoot voidaan säätää 25 mm ja suuremmaksi vain minuuteissa ja kauhalla voidaan seuloa kaiken tyyppisiä materiaaleja.

”Kasvavat polttoainekustannukset ja kaatopaikkamaksut ovat jo pitkään olleet kallis kuluerä koneurakoitsijoille ja rakentajille, kun seulomaton materiaali kuljetetaan pois ja tilalle tuodaan täytemaata sekä ruokamultaa. MultaVEX Vibra –seulakauhaa käyttämällä voidaan vähentää kuluja sekä ylimääräisiä työvaiheita seulomalla materiaali paikan päällä. Kaikki materiaali on seulomattomana ongelmajätettä, mutta arvotavaraa seulottuna. Lisäksi MultaVEX Vibra –seulakauha on todennäköisesti ainoa seulakauha, joka sopii vuokrauskäyttöön ja odotammekin innolla, että pääsemme aloittamaan keskustelut vuokraamoyritysten kanssa, jotta kauhan arvon ymmärtäminen tehdään helpoksi potentiaalisille asiakkaille”, sanoo Anders Barreng, Steelwrist AB:n myyntijohtaja. OP.

Lue seuraavaksi