Uutiset

Työkoneet

MJL Kuljetus luottaa McCloskeyn laatuun

Kiviaineskuljetusten ja maarakennustöiden hämeenkyröläinen asiantuntija MJL Kuljetus Oy on viime vuosina laajentanut toimintaansa myös kiviainesseulonnan puolelle. Alan ammattilaiset tietävät, että kaluston tehokkuus, laadukkuus ja luotettavuus ovat ensiarvoisen tärkeitä ja MJL Kuljetus onkin panostanut hankinnoissaan Rentin edustamiin McCloskeyn tuotteisiin. Nyt yrityksen riviin liittyy McCloskey TS4080 -kuljetin tehostamaan yrityksen ennestäänkin laadukkaita palveluita.

Vuonna 2009 perustetun MJL Kuljetuksen taustalta löytyy kuljetus- ja maarakennusalalla koko ikänsä toiminut Matti Laaksonen, joka on kasvattanut toiminnan tasaisesti monipuoliseksi ja arvostetuksi, yli kymmenen henkilöä työllistäväksi yritykseksi. Yhtiön konekantaan kuuluu tällä hetkellä kuusi pyöräkuormaajaa, kuusi kuorma-autoa sekä kolme kaivukonetta. MJL Kuljetus on aina investoinut konekannan laadukkuuteen, ja huippuluokan kuljetuskalustoa täydentävät maarakennusalan kärkituotteet. Sama linjaus jatkuu myös seulonnan puolella ja vuonna 2018 yritys hankki McCloskey S130 -seulan takaamaan kiviainestoimitusten laadun ja nopeuden. McCloskey-seula on osoittautunut odotusten arvoiseksi ja kuljetinta hankittaessa oli luonnollista kääntyä McCloskey-tuotteita edustavan Rentin puoleen.

McCloskeyn laatu vakuuttanut

MJL Kuljetuksen Matti Laaksonen vastaanotti McCloskey TS4080 -kuljettimen Rentin Teemu Hietaojalta. Laaksonen on ollut hyvin tyytyväinen Rentin palvelun tasoon niin myynnin kuin jälkimarkkinointitoimien osalta.

Matti Laaksonen on ollut erittäin tyytyväinen McCloskey-seulan toimintaan vaativissa olosuhteissa. ”Minulla on merkistä hyviä kokemuksia jo vuokrausten kautta ja Rentin kokonaistarjous poikkesi edukseen. Seulalla on nyt takanaan noin 2500 käyttötuntia ja kone on vakuuttanut kaikin puolin. Seulan säätöominaisuudet ovat monipuoliset sekä helppokäyttöiset, ja asiakastyytyväisyys laadun suhteen on ollut todella korkealla tasolla. Rentiltä on myös aina saanut arvokkaita neuvoja tarvittaessa ja Teemu Hietaojan palvelu on toiminut ensiluokkaisesti kelloon katsomatta”, kertoo Laaksonen.

Kuljetin tuo säästöjä

Laaksonen päätyi McCloskey TS4080 -kuljettimen hankintaan taloudellisista järkisyistä. ”Kuljetinta käyttämällä säästämme polttoaine- ja muissa kuluissa huomattavia summia, kun esimerkiksi pyöräkuormaajien käyttö vähenee. Kuljetin on todella polttoainetaloudellinen nopeudestaan huolimatta. Kuljetinta voidaan syöttää reippaalla tahdilla vaikka 35 tonnin koneella ilman turhia taukoja ja toimintavarmuus vie materiaalin varmuudella eteenpäin.”

McCloskey TS4080 -kuljetin varustettuna voimakkaalla, mutta taloudellisella Isuzun dieselmoottorilla ja hydraulisella korkeudensäädöllä sekä 18 metrin pituudella takaavat tehokkaat materiaalinsiirrot.

”Hankimme kuljettimen tänä syksynä ja mitään lastentauteja ei ole ilmaantunut. Luonnollisesti myös hyvät kokemukset seulan kanssa helpottivat hankintapäätöksen tekemistä. Tela-alustalla laite saadaan nopeasti optimaaliseen paikkaan, korkeudensäätö tapahtuu hydraulisesti ja 18 metrin pituus riittää hyvin meidän tarpeisiimme. Näiden ominaisuuksien ansiosta TS4080 soveltuu vaatimuksiimme loistavasti ja merkin kestävyyden ansiosta meillä on tuotteille vuosiksi eteenpäin suunniteltu elinkaari”, Laaksonen korostaa.

Monipuolisuus vie eteenpäin

Matti Laaksonen kertoo kuluneen vuoden olleen koronasta huolimatta taloudellisesti yllättävän positiivinen. ”Laaja palveluvalikoimamme ja runsaat yhteistyökuviomme ovat pitäneet henkilöstömme sekä kalustomme kiireisinä ja myös ensi vuoden tilanne näyttää hyvin lupaavalta. Alueella on käynnissä useita isoja projekteja, kuten VT3:n Hämeenkyrönväylän kymmenen kilometrin urakka, joka työllistää runsaasti alueen alan yrityksiä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä esimerkiksi Kuljetus Laaksosen, Laurilan Betonin, Destian, NCC:n, Ruduksen, Keski-Suomen Tierakenteen sekä Veljekset Saarisen kanssa, mikä takaa asiakkaille luotettavat ja nopeat kokonaispalvelut”, lisää Laaksonen.

”Meillä on käynnissä myös muutto uusin toimitiloihimme, minkä ansiosta saamme käyttöön 1500 neliön tilat, joissa esimerkiksi omien huoltotoimiemme suorittaminen tehostuu. Tulemme ensi vuoden aikana panostamaan konekantaamme erityisesti maarakennuspuolelle ja tulemme käyttämään Rentin asiantuntemusta hyväksemme McCloskey-tuotteista saatujen hyvien kokemusten ansiosta”, Laaksonen päättää.

Lue myös: Satakunnan vuoden yrittäjäksi 2020 Rentti/Tracwest Oy

Lue seuraavaksi