Uutiset

Työkoneet

Maxpo 2022 – Koneunion Oy:lle uusia Takeucheja

Honka Trading Oy:n osastolla nähtiin kättelykavalkadi, kun konevuokraamo Koneunion Oy:n miehet kävivät ottamassa vastaan uusia Takeuchi-kaivukoneitaan. Näytillä oli kaksi viidestä, vajaan kuuden tonnin painoisesta koneesta. Yhteensä keväällä somittu kauppa käsitti kaksi lyhytperäistä TB 257FR- (5,7 t/39 kW) ja kolme normiperäistä TB 260 -mallia (5,7 t/35,5 kW).

Koneunionin kalustossa on jo aiemmin ollut Takeuchi-kalustoa ja kokemukset ovat olleet rohkaisevia. Koneunionin miesten mukaan koneet ovat varmatoimisia ja Suomen maahantuojan Honka Tradingin jälkimarkkinointi on todettu toimivaksi. Kuusitonninen kokoluokka on Koneunionin asiakkaiden keskuudessa varsin suosittu.

Koneunionin toimitusjohtaja Eero Kaski (vas.) paiskasi kättä Honka Tradingin myyntipäällikön Antti Forman kanssa viiden uuden Takeuchin kaupan sinetiksi. Vieressä myhäilivät operatiivinen johtaja Markus Myllyoja sekä talous- ja henkilöstöjohtaja Lassi Hintikka.

Koneunion on perustettu vuonna 2012 ja kalustossa on kaivukoneiden lisäksi muun muassa pyöräkuormaajia, kurottajia, valssijyriä ja maantiivistäjiä. Asiakkaina ovat pääasiassa yritykset, mutta myös yksityiset kone- ja laitetarvitsijat Toimipisteet sijaitsevat Oulussa, Kempeleessä ja Helsingissä.

Kavatech-kallistusmittari on sekin nyt saatavana Koneunionilta. Kyseessä on erittäin helppokäyttöinen kaivutyötä helpottava laite. Kauhaan kiinnitetään roiskesuojattu anturi, joka mittaa kauhan kallistusta. Kuljettaja näkee tilanteen reaaliaikaisesti laitteen näytöltä. Etuna on, että laite on nopeasti siirrettävissä koneesta toiseen ja soveltuu näin ollen erinomaisesti vuokrakäyttöön.

Koneunion vuokraa nyt myös helppokäyttöistä Kavatech-kallistusmittaria, joka on nopeasti siirrettävissä koneesta toiseen. Kaikki tarvittava eli magneettikiinntteinen kauhan anturi, ohjaamoon asenenttava näyttö ja sille teline sekä latausjohto ja verkkolaite on pakattu siististi salkkuun.

Lue seuraavaksi