Uutiset

Työkoneet

Maxpo 2022 – Atlas Copco

Sähkökäyttöisten työkoneiden ja -laitteiden lisääntyessä myös sähkön tarve työmailla lisääntyy. Aina ei työmaalla ole tarjolla verkkovirtaa, joten jostain on sähköä saatava. Taskuun sopivat varavirtalähteet ovat jo tulleet tutuksi esimerkiksi älypuhelimien lisävarusteena. Atlas Copco esitteli Maxpossa hieman kookkaamman varavirtalähteen niin fyysisen kokonsa kuin virtakapasiteettinsa puolesta.

ZenergiZe ZBP45 -energianvarastointijärjestelmän kapasiteetti on 46 kilowattituntia (400/230 V). Litiumakuston jännite on 48 volttia. Käyttölämpötila on -15–50 celsiusastetta. Akkupaketin mitat ovat 1 300×1 160×1 900 millimetriä (PxLxK) eli trukkilavan kokoinen pinta-alaltaan. Paino on 1 325 kilogrammaa. Siirtelyä varten päällä on nostolenkki ja alla hahlot trukkipiikkejä varten. Lähtöjä on monta erilaisia pistokkeita varten. Kaikissa lähdöissä on vesitiivis kansi pistorasian peittämistä varten, kun lähtö ei ole käytössä.

ZenergiZe-akkupaketti voidaan kytkeä yhteen esimerkiksi Atlas Copcon generaattorin kanssa, jolloin generaattori käynnistyy automaattisesti, kun akkupaketin varaus alkaa loppua.


ZenergiZe ZBP45 -energianvarastointijärjestelmä.


Lue seuraavaksi