Uutiset

Työkoneet

Maxliftille toimipiste Kuopioon

Joensuussa jo reilut 15 vuotta toiminut Maxlift Oy on avannut toimipisteen Kuopioon. Maxlift toimii KH-Koneet Groupin edustamien koneiden jälleenmyyjänä Pohjois-Karjalassa ja Pohjois-Savossa. Uuden toimipisteen myötä pystytään näin tarjoamaan palvelua paikan päällä Kuopion talousalueen asiakkaille. Kielimuuristakaan ei ole pelkoa, koska uuden pisteen konemyyjänä toimii itsekin savolainen Jari Vitsala.

Pohjois-Savon alue on kuulunut Maxliftin myyntialueeseen Pohjois-Karjalan ohella jo aikaisemminkin. Alue on ollut Maxliftin perustajan Arto Turusen mukaan myynnillisesti merkittävä, mutta Joensuusta käsin ei sinne ole pystytty panostamaan täysipainoisesti. Nyt tilanne kuitenkin muuttuu, kun Kuopioon, Kelloniemen teollisuusalueelle, avattiin toimipiste, joka hoitaa konemyyntiä, huoltoja ja varaosia. Tarjolla on reilusti lämmintä sisätilaa siltanostureineen huoltoihin sekä suuri piha-alue myytäville koneille. Niitä pyritään pitämään aina varastossa jonkun verran pikaisten toimitusten takaamiseksi. Kuopion pisteen konetarjonta tulee olemaan Joensuun pisteen kaltainen pois lukien puutavaranosturit ja niihin liittyvät muut tarvikkeet. Niitä voi tietenkin edelleen kysellä Joensuun pisteestä aikaisempaan tapaan.

Aiemmin Maxliftin sopimushuoltajana toiminut Jari Vitsala (vas.) on aloittanut Maxliftin konemyyjänä Pohjois-Savon alueella. Huoltoasioita hän toki hoitaa entiseen malliin. Arto Turunen puolestaan vastaa Maxliftin Joensuun toimipisteen myynnistä.

Pitkä kokemus alalta

Kuopion uuden toimipisteen monitoimimiehenä toimii Jari Vitsala. Monitoimimiehenä siksi, että hänen vastuullaan ovat kaikki pisteen edellä mainitut toiminnot. Jari on ennestään tuttu alueen toimijoille. Hän on nimittäin työskennellyt Maxliftin sopimushuoltajana Kuopion alueella jo viitisentoista vuotta, joten tuntemus edustettaviin koneisiin on vahva. Kaiken kaikkiaan Jarilla on yli 30 vuoden kokemus työkoneista. Konemyynnin ohella mies hoitaa siis huolto- ja varaosa-asioita. Toimipisteessä tapahtuvien huoltojen ohella käytössä on myös huoltoauto.
”Ehkäpä tarvitsemme piankin vahvistusta tänne uuteen toimipisteeseen. Ei taida Jarilla riittää tunnit noiden kaikkien asioiden kunnialla hoitamiseen”, ounastelee Arto Turunen. Hän myös korostaa huollon merkitystä, koska alueella on jo paljon huollettavaa konekantaa. Se ei saa kärsiä myynnin mukaantulon myötä.

Joensuulainen Maxlift Oy avasi marraskuun lopulla uuden toimipisteen Kuopioon. Näin alueella pystytään tarjoamaan palvelua paikan päällä. Konemyynnin tarjontaan kuuluvat urakointi- ja kunnossapidon koneet sekä pienemmät laitteet kuten tärylätkät. Myynnin lisäksi Kuopion uudella toimipisteellä hoituvat huolto- ja varaosa-asiat.

Runsaasti konemerkkejä tarjolla

Myytävä kalusto koostuu kaivukoneista, pyöräkuormaajista, maantiivistäjistä, kurottajista sekä edellä mainittujen koneiden kanssa käytettävistä työlaitteista. Maxlift toimii siis KH-Koneet Groupin jälleenmyyjänä. Edustettavia merkkejä ovat Wacker Neuson, Yanmar, Kramer, Kobelco, Dynapac sekä uusimpana Ljungby-pyöräkuormaajat. Tarjolla on myös Atlas Copcon ja Epirocin tuotteita sekä Valvoline-öljyjä suoraan varastosta. Työlaitteiden merkkivalinnoissa pyritään kuuntelemaan asiakkaan toiveita, ja tietenkin toteuttamaan ne.
Asiakaskunta koostuu koneurakoitsijoista, rakennusliikkeistä, konevuokraamoista, kiinteistönhoitoyrityksistä, erilaisista yhteisöistä sekä kaupunkien ja kuntien kunnossapidosta, myös seurakuntien.

Pieni yksikkö, nopeampi palvelu

Jari Vitsala lupaa pienen yksikön myötä parempaa ja nopeampaa palvelua, nyt myös myynnin asioissa. Puheluihin hän vastaa kohtuuden nimissä myös virka-ajan ulkopuolella. Myynnin aloittamista helpottaa aikaisempi työskentely huollossa, joten suuri osa asiakaskunnasta on ennestään tuttua.
”Näin Kuopiossa ei tarvitse lähteä myyntityöhön aivan nollasta”, sanoo Arto Turunen.

Joensuun Maxliftillä työskentelee tällä hetkellä kolme henkilöä huoltohommissa sekä kaksi myynnissä.Lue seuraavaksi