Uutiset

Työkoneet

Mateko Oy on vahvasti mukana Mansen Mörinöillä

JCB -mallisto esittäytyy koko laajuudessaan pienimmästä Teletrukista yli 30 tonniseen kaivukoneeseen. Mallisto on yksi markkinoiden laajimmista. Esillä on myös lukuisa määrä eri työlaitteita Giant –kourista, -vasaroista, Chicago Pneumatic –vasaroista, -täryistä ja Komplett -murskista lähtien sekä Autostem –louhintapanokset.

JCB on panostanut voimakkaasti malliston uudistamiseen kahden viimeisen vuoden aikana. Malliston suunnittelussa kantavia asioita ovat olleet kuljettajan viihtyvyys, taloudellisuus ja luotettavuus.

Pienemmistä tuotteista Mansen Mörinöillä ovat Midi -kaivukonemallit kokoluokassa 3,5 – 10 tonnia.

Vahvoista ja tunnetuista JCB –yhdistelmäkoneista ovat esillä 4CX –malli sekä todellisena uutuutena 3CX Compact, joka edustaa uuden sukupolven yhdistelmäkonetta. Nelipyöräohjattu, ketterä ja kompaktin kokoinen kone ottaa paikkansa 2CX:n korvaajana.

Pyöräkuormaajamallisto on uudistunut täysin. Mallisto on käynyt lävitse mittavan tuotekehitysohjelman. Täysin uusi mallisto on saanut erittäin hyvän vastaanoton. Malliston lippulaiva on JCB 457, yli 20 tonnin kone, joka on mainittu jopa tämän hetken parhaana pyöräkuormaajana. Yksi merkittävimmistä uudistuksista JCB –pyöräkuormaajissa on uudistunut Command+ -ohjaamo, joka edustaa tiloiltaan, näkyvyydeltään ja hiljaisuudeltaan kuljettajan unelmatyöpaikkaa. Esittelyssä ovat JCB 457/21t, 427/13t ja 417/10t sekä malliston pienin JCB 406/5t –malli.

Kaivukoneista on esillä JS 330, joka edustaa JCB:n yli 30 –tonnisten koneiden luokkaa. Kone tunnetaan voimakkaasta ja herkästä hydraulikastaan ja kuljettajaa miellyttävästä ohjaamostaan. Lisäksi esittelyssä on pyöräalustainen JS 175W ja tela-alustainen JS 160.

Koneiden lisäksi palvelut ovat esillä. Paikalla on ammattilaisia, jotka ovat valmistautuneet vastaamaan kysymyksiin koneiden vuokrauksesta ja jälkimarkkinoinnin palveluista.

Matekolla on tarjolla laaja valikoima uusia koneita vuokralle. Vuokrakalustosta löytyvät tyypillisimmät koneet kurottajista ja pyöräkuormaajista kaivuukoneisiin – yhdistelmäkoneita unohtamatta.

Jälkimarkkinoinnista Matekolta löytyy lukuisa määrä tarjouksia ja tuotteita huoltosopimuksista lähtien. Tarjolla on myös räätälöityjä korjaus- ja huoltopalveluita asiakkaan omien tarpeiden mukaan.

www.mateko.fi
www.mansenmorinat.fi

Lue seuraavaksi