Uutiset

Työkoneet

Maspart.com – uudet koneet ja varaosat

Seinäjokelainen Maspart.com on konemiehen verkkokauppa, joka myy uusia koneita ja varaosia niin maarakentajille, rakentajille ja maatalouksille kuin metsäpuolen, kiinteistö- ja ympäristöhuollon sekä materiaalinkäsittelyn ja kuljetusalan ammattilaisille. Maspart.com myy vain uusia ja takuunalaisia varaosia, lisälaitteita ja koneita kattaen konealan laajalti.

Tuotteita voi tilata verkkokaupasta vuorokauden ympäri. Tarjolla on sekä kotimaisten että ulkomaisten valmistajien huippumerkkejä, kuten Engcon, Dynaset, Mense ja JL-Tuote. Kaikilla tuotteilla on tavarantoimittajan myöntämä takuu.

”Konemiehen verkkokaupan tarkoituksena on saattaa konealan ammattilaiset yhteen auttamalla valmistajia ja maahantuojia tuomaan tuotteitaan asiakkaiden ulottuville yhteen paikkaan”, kiteyttää Maspart.comin toimitusjohtaja Kim-Jussi Nurmela.

Tammikuussa avatussa verkkokaupassa on tällä hetkellä myynnissä yli 1 500 tuotetta kolmeltakymmeneltä valmistajalta.

Tilausprosessista on tehty asiakkaalle mahdollisimman helppo. Asiakas valitsee ja tilaa haluamansa tuotteen verkkokaupassa, ja maksaa tuotteen sekä toimituskulut etukäteen verkossa vaihtoehtoisilla maksutavoilla, kuten verkkomaksu, luottokortit, Paypal, lasku ja rahoitus. Kun tilaus on käsitelty, se siirtyy automaattisesti kunkin tuotteen tavarantoimittajalle, jossa tilaus käsitellään yhden arkipäivän aikana. Tilatut tuotteet lähetetään asiakkaalle tuotekorteissa ilmoitettujen toimitusaikojen mukaisesti. Kaikki tuotteet lähtevät suoraan tavarantoimittajilta.

Maspart.comin asiakaspalvelu vastaanottaa ja käsittelee niin vaihto-, reklamaatio- kuin takuu- ja huoltoasiatkin, jotka lähetetään edelleen tavarantoimittajille asian loppuunsaattamiseksi.

Maspart.comin päämääränä on olla maailmanlaajuinen konealan uusien varaosien, varusteiden, lisälaitteiden ja koneiden osto- ja myyntipaikka. Vaikka verkkokauppa toimiikin jo neljällä kielellä, kauppaa käydään tällä hetkellä vain Suomessa.

”Seuraavana avaamme Maspart.com-verkkokaupan Ruotsissa, mikä avaa meille ovet vientiin. Tähtäimessä ovat myös Keski-Euroopan ja Venäjän markkinat. Verkkokaupassa on Suomen vientiteollisuuden seuraava iso mahdollisuus, ja me aiomme olla mukana kärkijoukoissa”, visioi Nurmela.

Maspart Finland Oy esittelee palvelujaan Maxpossa osastollaan K40.

JK

Lue seuraavaksi