Uutiset

Työkoneet

Marakonin huolto kaikkiin vasaramerkkeihin

Teuvo Soppela, huoltopalvelua jo 80-luvulta alkaen.

Marakon Oy on toiminut jo useita vuosikymmeniä pääasiassa Rammer-tuotteiden jälleenmyynti- ja huolto-organisaationa. Vuosien varrella tuotevalikoimaa on laajennettu maahantuomalla korkealaatuisia, alan tunnettuja merkkituotteita tavoitteenaan tuottaa asiakkailleen ja heidän liiketoiminnalle lisäarvoa, tarjoamalla heille ylivertaisia tuotteita sekä joustavaa ja nopeaa palvelua.

Marakonin huolto- ja varaosapalvelu on laatunsa ansiosta jo käsite. Taloustutkimus on useamman vuoden ajan teettänyt maarakennusalan yrityskuvatutkimuksia ja niissä Marakonin huolto- ja varaosapalvelu on saanut käyttäjiltään kiitosta vuosi vuoden perään.

Marakon on huoltanut Rammer-hydraulivasaroita Lahdessa jo useamman vuosikymmenen ajan. Ensi vuoden alusta Marakon tarjoaa ammattitaitoista huoltoa myös muille vasaramerkeille. Marakonilla pitkään työskennellyt huoltopäällikkö Teuvo Soppela muistuttaakin, että vasara, merkistä riippumatta, kannattaa ehdottomasti aina huoltaa ja tarkistuttaa ajallaan, eikä vasta sitten kun se on rikki.

Halutessaan asiakas voi hankkia huollon ajaksi käyttöönsä sijaisvasaran, jolloin huoltoseisokit eivät viivästytä työmaita.

Marakon tarjoaa jatkossa yleisimmin myytyihin vasaramerkkeihin m-osat: terät sekä muut varaosat. M-osat on vaihtoehtoisten varaosien ja terien tuotesarja, jotka saat työlaitteeseesi huollatettua ammattitaidolla ja luotettavasti.

Nykyiseen Rammer-vasaramallistoon sekä vanhempiin, jo tuotannosta poistettuihin Rammer-vasaroihin varastossa ovat alkuperäisvaraosat.

Lue seuraavaksi