Uutiset

Työkoneet

Marakon ja Rambooms yhdistyivät osaksi Normet Group Oy:tä

Helmikuun 2023 fuusion ja hiljattain lokakuun alussa vahvistetun yhdistymisen myötä Marakon Oy ja Rambooms Oy ovat nyt virallisesti osa suomalaista Normet Group Oy:tä. Yhdistymisestä huolimatta asiakkaille tarjotut tuotteet ja palvelut pysyvät laadukkaina ja luotettavina.

Marakonin ja Ramboomsin erikoisosaamista hyödyntäen, Normet lanseeraa nyt uuden tuotesarjan – Normet Xrock®:in. Sarja pitää sisällään monipuolisen valikoiman tuotteita kiven rikotukseen. Sarjaan kuuluvat Ramboomsin ja Marakonin tutut, entiseltä nimeltään MRB tuotteet: hydrauliset iskuvasarat, rikotuspuomit sekä puomien automaatiojärjestelmä, Xrock® Automation. Tuotteet on suunniteltu vaativiin työolosuhteisiin sekä kaivoksissa että Marakonin erityisosaamiseen kuuluvalla maanrakennusalalla. Marakon jatkaa myös Rammer, VTN ja Oil Quick -tuotteiden edustusta ja myyntiä.

Normet Xrock® hydrauliset iskuvasarat on kehitetty vaativiin töihin, ja ne ovat saatavilla laajasti eri painoluokissa, 335-7 250 kilogrammaa, tarjoten jokaiseen tehtävään juuri oikeanlaisen vasaran.

Normet Xrock® rikotuspuomit tuovat asiakkaiden ulottuville laajan valikoiman puomeja erilaisille murskaimille ja lisälaitteille, optimoiden murskausprosessin kustannustehokkuutta.

Normet Xrock® automaatiojärjestelmä, eli Xrock® Automation, tarjoaa edistyksellisen kauko-ohjaus- ja automaatiojärjestelmän rikotuspuomille, yhdistäen laitteiston ja ohjelmiston taatakseen erinomaisen suorituskyvyn ja lisäten työturvallisuutta vaativissa kaivosolosuhteissa.

”Vaikka tuotteiden brändinimi ja ulkoasu onkin uudistunut, taustalla ovat siis yhä samat tutut luotettavat tuotteet sekä sama laatu ja ammattitaito, joka on tullut tutuksi vuosikymmenien aikana. Jatkamme ylpeänä tätä perintöä ja haluamme jatkossakin huolehtia siitä, että tuotteidemme avulle voimme taata asiakkaillemme turvallisempia ja tuottavampia työympäristöjä”, todetaan tiedotteessa.


Lue seuraavaksi