Uutiset

Kuljetuskalusto

Mansessa möristään nyt 20:nen kerran

Mansen Mörinät järjestetään nyt huhtikuussa 20:nen kerran. Ensimmäisen kerran Mansen Mörinät pidettiin vuonna 2002. Silloin 11 ennakkoluulotonta konealan yritystä yhdistivät voimansa ja järjestivät tapahtuman. Vuosina 2020 ja 2021 tapahtumaa ei järjestetty kokoontumisrajoitussuositusten johdosta.

Vuosien mittaan Mansen Mörinät on saavuttanut asemansa raskaskone- ja kuljetuskalustoammattilaisten yhtenä ykköstapahtumana, jolloin Pirkanmaalle suuntaa iso joukko ammattilaisia tutustumaan alan johtavien toimijoiden tuotteisiin ja palveluihin.

Tampereen ja sen lähikaupunkien ja -kuntien ympäristössä järjestettävä Mansen Mörinät kerää vuosittain arviolta noin 15 000 raskaskone- ja kuljetuskalustoammattilaista Pirkanmaalle.

Varsinaisia järjestäjäyrityksiä tapahtumassa on jälleen yli 50. Järjestäjäyritysten tiloissa esillä olevien yhteistyökumppanien määrä on ollut jatkuvassa kasvussa ja Mörinöille odotetaan mukaan kaikkiaan yli 200 alan toimijaa tuotteineen ja palveluineen.

Mörinöiden tarjontaan kannattaa ehdottomasti varata aikaa vähintään yksi kokonainen päivä. Useat kiertävät tapahtumassa molempina kahtena tapahtumapäivänä.

Lisätietoa tapahtumasta tapahtuman verkkosivuilta osoitteesta mansenmorinat.fi. Seuraa myös tapahtuman ja Konepörssin sosiaalisen median päivityksiä tapahtumaviikolla. Viimeisimmät tapahtumatiedot ja bussikyytien reitit ja pysäkit kannattaa tarkistaa tapahtuman verkkosivuilta.


Tänä vuonna järjestetään ensimmäistä kertaa myös Stadin Mörinät, joka on Mansen Mörinöiden sisartapahtuma. Stadin Mörinöille on ilmoittautunut jo yli 30 järjestäjäyritystä mukaan. Tapahtuma ajoittuu kesäkuun toiselle viikonlopulle.


Tervetuloa Manseen ja Stadiin mörisemään!


Lue seuraavaksi