Uutiset

Työkoneet

Mansen Mörinät 2022 – Talhu

Talhu Oy pääsee nyt toden teolla esittelemään uusia toimitilojaan Tampereen Pirkkalassa, kun Mansen Mörinät tuovat ihmisiä paikalle reilun viikon kuluttua. Keväällä Konepörssille todettiin, että Pirkanmaan toimipisteen avaaminen on looginen jatke kolmen vuoden takaisille Turun, ja kahden vuoden takaiselle Kuopion liikkeiden avaamisille.

Mörinöillä voi koeajaa Talhun henkilönostimia, joiden merkit ovat Ommelift, Hyrax ja ATN. Tela-alustainen Hyrax poikkeaa valtavirrasta. Kyseessä on henkilönostin, jolla Talhun mukaan on kompakti koko, mutta samalla suuri nostokyky ja -kapasiteetti. Lue artikkeli tästä. Ommeliftin valikoima on laaja ja koneita on Talhun Juha Nurmen mukaan varastossa, heti valmiina toimituksiin. Lue tästä artikkeli: Ommelift Mini 15 on vankka tanskalainen.

Henkilönostimien lisäksi esillä tulee olemaan lähes koko Talhun laaja tuotevalikoima, joten mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa on runsaasti. Testiradalla pääsee kokeilemaan erilaisia maantiivistäjiä.

Vatsakaan ei pääse kurnimaan.

”Perjantaina ja lauantaina kello yhdentoista ja yhden välillä on tarjolla ”äijäpaellaa”, josta tytötkin tykkää”, sanoo Nurmi.
Lue seuraavaksi