Uutiset

Työkoneet

Mansen Mörinät 2022 – Mateko & CE Rental

Mateko Oy ja CE Rental Oy esittäytyvät laajalla rintamalla syyskuisessa Mansen Mörinät -tapahtumassa (23.-24.9.2022). Matekon Pirkkalan toimipisteellä osoitteessa Turkkirata 31 on paljon nähtävää ja koettavaa. Matekon ja CE Rentalin henkilökunta toivottaakin ystävät, yhteistyökumppanit, asiakkaat ja lähitienoon väen lämpimästi tervetulleiksi messutapahtumista nauttimaan.

Syksyn ja talven töihin tarvittavia koneita on todella komea armada esillä. Oli kyseessä sitten maarakennus, kiinteistöhuolto tai muut työt, Matekon asiantunteva henkilökunta on saatavilla vastaamaan koneita koskeviin kysymyksiin. Perinteiseltä rompetorilta voit tehdä huikeita löytöjä. Pihalla ja myymälässä on edullisia mörinätarjouksia. ”Kannattaa olla tarkkana”, todetaan Matekolta.

Perheen pienimmille on koeajettavana JCB-polkutraktori. Tyhjin vatsoin ei koneita tarvitse tarkastella, sillä tarjolla on pyttipannua sekä pullakahvit. Lisäksi vieraat pääsevät osallistumaan kisoihin: JCB-minisähkökaivurilla 19C-1 E-TECH pidetään taitokisa, jonka parhaille on jaossa JCB-tuotepalkintoja.

Lauantaina klo 9-15 paikalla on Matekon yhteistyökumppani, Ferrari Challenge -kuljettaja Luka Nurmi. Luka tuo paikalle ajosimulaattorin, ja vieraat voivat haastaa Lukan simulaattorista löytyvillä radoilla. Päivän kolme parasta aikaa palkitaan JCB- sekä Lukan Ferrari -tuotepalkinnoilla.

Mörinöillä voi tutustua muun maussa lippulaivatuotteeseen eli kaivukoneeseen JCB 245XR sekä ympäripyörivään kurottajaan JCB 555-260R. Pihamaalla esillä on myös uuden sukupolven sähkökäyttöiset koneet ja iso rivi muita laitteita.

JCB 245XR.
JCB 555-260R.
JCB 19C-1 E-TECH

Lue seuraavaksi