Uutiset

Työkoneet

Mansen Mörinät 2022 – GROLLS (TOOLS Finland Oy)

Mansen Mörinöiden yksi pysäkeistä tuo suoraan Grollsille Pirkkalan Linnakallioon. Grollsilla on tarjolla asiakkaille aivan julmetun hyvän kahvin lisäksi kunnon työvaate-, suojain- ja turvakenkävalikoima. ”Uskallamme sanoa, että meillä on Tampereen alueen paras palvelu ja hyvin asiantunteva porukka töissä. Meillä on kiva käydä ja asiat hoituvat nopeasti”, toteaa Grollsin myynnissä toimiva Pasi Pulakka.

Grolls on osa TOOLS Finland Oy:tä Suomessa. Grolls on työvaatteiden ja suojaimien asiantuntija, sekä työvaatevalmistaja. Yrityksen omat tuotemerkit Björnkläder, Gesto ja Univern ovat kaikki korkealaatuisia ja kestäviä työvaatteita. ”Toiminnallisuus, istuvuus ja turvallisuus kuuluvat olennaisena osana vaatemallistoomme. Lisäksi suomalaisista merkeistä vahvoja yhteistyökumppaneitamme ovat Sievi, Jalas ja Dimex, joiden valikoima myymälässämme on yksi Pirkanmaan alueen parhaista”, sanoo Pulakka.

Grollsin asiakkaille on tärkeää, että he voivat luottaa ostamiinsa tuotteisiin. Suojaimet ja työvaatteet eivät saa pettää. Grollsin henkilökunta opastaa asiakasta ja tarjoaa neuvoja siitä, mitkä ratkaisut sopivat parhaiten eri tarkoituksiin ja täyttävät kulloisetkin lakisääteiset vaatimukset. Myymälästä saa vaikka odottaessa painatukset vaatteisiin ja isompienkin vaate-erien toimitukset sujuvat nopeasti. Henkilökunta tietää asiakkaidemme sovitut mallit ja niihin tulevat painatukset, joten meillä asiointi on sujuvaa ja nopeaa. Työaikaa ei kulu turhaan odotteluun.

”Kun meille avaa asiakastilin laskutusta varten, niin samaa tiliä voi käyttää myös TOOLS-myymälöissä, koska olemme osa TOOLSia. Meiltä Grollsilta saa työvaatteet ja TOOLSilta kiinnikkeet ja työkalut”, lisää Pulakka.

”Tule poikkeamaan ja tutustumaan vaikka Mansen Mörinöillä, tai milloin vain itsellesi sopii. Myymälämme on avoinna Ma 8-17 ja Ti-Pe 8-16.30. Mörinöiden aikaan ollaan koko ajan paikalla.”


• Lue myös: Mansen Mörinät 2022 – RealMachinery & Wihuri Tekninen Kauppa

Lue seuraavaksi