Uutiset

Työkoneet

Mansen Mörinät 2022 – RealMachinery & Wihuri Tekninen Kauppa

Perinteiset Mansen Mörinät (23.–24.9.2022 pe-la) ovat raskaskone- ja kuljetuskalustoammattilaisten ykköstapahtuma, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua alan uusimpaan ja laajimpaan tarjontaan. Alan laajinta tarjontaa on tarjolla tietysti Lempäälässä RealMachineryn tiloissa. Tänä vuonna Mansen Mörinöissä on erityistä riemua, sillä tapahtumassa juhlistetaan sekä Suomen suurimpien konepäivien 20-vuotista taivalta että Wihuri Teknisen Kaupan ja RealMachineryn toimipisteiden yhdistymistä Lempäälässä.

Lempäälän toimipisteeseen, RealParkiin ovat syyskuun aikana muuttaneet niin John Deeren, Willen, Linden, Mazakin kuin muidenkin Teknisen Kaupan edustamien merkkien myynti sekä huolto- ja varaosamyynti. Lisäksi Realparkissa voi edelleen tavata vanhat tutut edustukset, kuten Doosanin, Ammannin ja Haulotten.

Wihuri Tekniseltä Kaupalta ja RealMachineryltä tullaan Mansen Mörinöissä näkemään useita eri edustuksia. Teknisen Kaupan valikoima tarjoaa kattavan kokoelman Willen, Bobcatin, Linden ja Norcarin koneita. RealMachinery puolestaan esittelee laajan valikoiman Doosan-maarakennuskoneita sekä Mecalac- ja Ammann-tuotteita. Osastolla pääsee myös tutustumaan asiantuntijoihin ja laadukkaisiin lisäpalveluihin, sekä tietysti koeajamaan koneita. Myös tänä vuonna lanseeratut WRentin vuokrakonepalvelut ovat kattavasti esillä.

Lisäksi Wihuri Oy Witraktorin, joka toimii osana Teknistä Kauppaa, pihamaalla nähdään John Deeren koneita. Esittelyssä ovat muun muassa 8300i-ajosilppuri, R4150i-ajettava ruisku, Gator XUV865M -mönkijä sekä kestosuosikki 6155R-traktori.

”Tarjontaamme Mörinöillä kannattaa ehdottomasti varata aikaa vähintään yksi kokonainen päivä. Tarjontamme ei nimittäin lopu kesken. Emmekä myöskään ole unohtaneet viihdepuolta. Esiintyjänä tapahtumassa on lauantaina 24.9. kello 14–15 Jimmy Cola vahvistettuna Costello Hautamäellä. Pienemmät koneihmiset on myös huomioitu eli lapsille on viihdykkeenä pomppulinna ilmapalloineen. Tietysti tarjoilujakin on luvassa, joten tyhjin suin ei kenenkään tarvitse olla eikä lähteä”, todetaan RealMachineryltä.

Jimmy Cola

Kaiken lisäksi Mörinät Lempäälässä eivät olisi mitään ilman RealMachineryn yhteistyökumppaneita ja runsasta määrää näytteilleasettajia. Mukana tapahtumassa ovat ainakin: Dynaset, Novatron, Kiho, Serco, Allu, Kronos, Nokian Raskaat Renkaat, Snowek, Secto, Marakon, Trafino, Isuzu, Kendall, TuraSteel, Huutokaupat.com, SKF, Specma, Tamtron, TTS Työtehoseuranta, Järvileasing, Metsätyö, Elpac, MittX/Aweko Oy, Lakkapää, Geotrim, Laskone, Etra, Fuelk, Steelwrist ja OP.


Eli perjantaina 23.9 ja/tai lauantaina 24.9. navigaattoriin osoite Realparkinkatu 9­–12, 37570 Lempäälä, ja olet jo melkein perillä.

RealParkista toivotetaan tervetuloa tutustumaan laatukoneisiin ja asiantunteviin palveluihin!


Lue seuraavaksi