Uutiset

Autot

Jalas Exalter2 -uutuudet

Jalas juhlii tänä vuonna 100-vuotista taivaltaan. Exalter2 -juhlamalleissa huipentuu Jalaksen pitkä kokemus turvajalkineiden valmistajana: uusin teknologia yhdistyy käyttömukavuuteen ja turvallisuuteen. Uusissa malleissa on yksi maailman kehittyneimmistä iskunvaimennusjärjestelmistä, joka vetää vertoja ammattilaisten käyttämille juoksukengille. Huippuominaisuuksien lisäksi mallistossa on keskitytty jalkineiden ulkonäköön; ajaton musta väri viimeistelee jalkineen.

Tehostettu iskunvaimennus ehkäisee vaurioilta

Jalas Exalter2 -turvajalkineiden pohjatyypissä on keskitytty erityisesti saavuttamaan huippuergonomia, tehokas iskunvaimennus ja erinomainen pito. Turvajalkine tukee ryhtiä ja parantaa työskentelyasentoa, sekä estää jalkaa väsymästä työpäivän aikana. Uudentyyppisessä pohjassa kantapään aluetta on laajennettu vaimentamaan tehokkaasti iskut samalla kun päkiän uudistettu joustorakenne tukee jalan luonnollista toimintaa. Turvajalkineiden uusi iskunvaimennus vastaakin parhaiden juoksukenkien ominaisuuksia. Uutta pohjatyyppiä tukee FX3 Exalter -pohjallisen monikerroksinen rakenne, joka lisää osaltaan iskunvaimennusta.

– Turvajalkineiden tulee täyttää tiukimmatkin turvastandardit. Tämä ei kuitenkaan yksin riitä; kuluttajat ovat tottuneet vaatimaan vapaa-ajan jalkineiltaan mukavuutta ja tyylikästä ulkonäköä, eivätkä turvajalkineet ole tässä poikkeus. Turvallisuuden lisäksi olemme vieneet käyttömukavuuden niin pitkälle kuin mahdollista. Uutuuksissa huippujuoksujalkineiden tasoinen iskunvaimennus yhdistyy kiipeilyjalkineen pitoon, kuvailee Jalas-turvajalkineiden tuotepäällikkö Juho Järvinen.

Sata vuotta nuori Jalas

Jalas täyttää 100 vuotta vuonna 2016. Jokipiin kylästä vuonna 1916 käynnistynyt Jalas toimii edelleen juurillaan. Suunnittelu- ja kehitystyö, tuotanto sekä huipputekninen testauslaboratorio Jokipiissä varmistavat turvajalkineiden korkean laadun.

– Juhlavuoden lähestyessä emme koe olevamme sata vuotta vanhoja, vaan sata vuotta nuoria. Yritys ei pysähdy lepäämään laakereillaan vaan uudistuu: tuotekehitystyö on käynnissä jatkuvasti, ja teemme säännöllistä yhteistyötä myös ulkopuolisten asiantuntijoiden ja viranomaisten kanssa saadaksemme koko ajan lisää tietoa ja uusia innovaatiota, kertoo Järvinen.

Lue seuraavaksi