Uutiset

Yleinen

Työjalkineissa käyttömukavuus tärkeintä

Jalas Jovia

Jos työajan viettää pääosin seisten tai kävellen, sopivien jalkineiden merkitys korostuu. Työjalkineissa laadukkaat, hengittävät ja likaahylkivät materiaalit ovat ensiarvoisen tärkeitä, ja siistit sisätyötkin vaativat jalkineelta paljon erityisesti käyttömukavuudessa. Kotimainen Jalas® on työjalkineiden ykkösvalmistaja, joka tietää, mikä istuu suomalaiseen jalkaan. Keväällä 2014 Jalas® tuo markkinoille laajan valikoiman uusia työjalkineita, jotka sopivat kaikille toimistosta tarjoilijaan ja terveydenhuollosta hotelliin.

Kunnon jalkine vastaa työympäristön haasteisiin

Kun työura pitenee, arvostus hyviä työvarusteita ja -välineitä kohtaan kasvaa. Työssä, jossa ollaan paljon jalkojen päällä, tarvitaan hyvät työjalkineet. Kun työtunnit vietetään seisten tai kävellen, on työjalkineiden hankkiminen ajankohtaista.

– Istuvuus, ergonomia ja iskunvaimennus ovat avainsanoja hyvälle työjalkineelle. Jalkineen tulee hengittää, eikä jalassa saa tuntua tukalalta. Erinomainen käyttömukavuus on tunnusomaista Jalas®-tuotteille, ja haluamme tarjota asiakkaillemme parasta sekä istuvuuden että laadun suhteen, kertoo tuotepäällikkö Juha Suorauha Jalasta valmistavasta Ejendals Suomi Oy:stä.

Tänä keväänä Jalas tuo markkinoille uusia sandaalimallisia työjalkineita, joita yhdistää tyylikäs muotoilu. Pintanahkaiset Flower-tuoteperheen uutuudet Jalas® 1132 Inka ja Jalas® 1142 Erica ovat malleiltaan siroja. Asteen verran järeämpien Jalas® 5512 Jovia – ja Jalas® 5562 Lady Care -mallien pinta on helposti puhdistettavaa mikrokuitua. Kaikki neljä mallia sopivat muotoilunsa ja ominaisuuksiensa puolesta esimerkiksi hotelli- ja ravintola-alalle sekä toimisto- ja myymälätöihin, mutta myös keittiötyöhön sekä terveydenhoito- ja hoiva-alalle.

– Työjalkineita täytyy pystyä huoltamaan ja puhdistamaan, joten työkäyttöön parhaita ovat jalkineet, jotka hylkivät likaa sekä hajuja ja ovat malliltaan ja materiaaleiltaan hengittävät. Jalas®-työjalkineet ovat suunnattu käyttäjälle, joka seisoo ja kävelee koko päivän, mutta ei tarvitse turvajalkineiden erityisominaisuuksia, Suorauha jatkaa.

Jalat ovat hyvinvoinnin perusta

Jalat ovat tärkeässä osassa koko kehon hyvinvoinnissa. Jos jalat eivät voi hyvin, se heijastuu ihmisen kokonaisvaltaiseen olotilaan.

– Työjalkineet tuovat jaloille suojaa muun muassa lialta ja liukastumiselta, mutta niissä ei ole esimerkiksi varvas- tai naulaanastumissuojaa, jotka löytyvät yleensä turvajalkineista. Jalaksen työjalkineet ovat huolellisesti suunniteltuja kokonaisuuksia, joissa on tarkoin valitut, kestävät materiaalit, Suorauha kertoo.

Ihminen, joka seisoo ja kävelee työssään, kävelee vuoden aikana noin 3 200 kilometriä. Nämä kilometrit ja työtunnit vaativat paljon kropalta, mutta myös työjalkineelta.

– Myös pohjallisella on suuri merkitys. Sen tulee olla hengittävää materiaalia ja parhaassa tapauksessa se on myös omalle jalalle suunniteltu. Jalas® haluaa tässäkin kohtaa palvella asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla ja tarjota työjalkineidenkin käyttäjälle sopivimmat pohjalliset. Foot Stop Service -mittauksella voi tarkastaa oman jalkapohjan rakenteen ja valita ammattilaisen avustuksella omalle jalalle sopivimman pohjallisen, Suorauha neuvoo.

TP

Lue seuraavaksi