Uutiset

Työkoneet

Makupaloja Mansen Mörinöiltä (osa 10)

RealMachineryltä nimitysuutinen

Antti Paavilainen on aloittanut 5.9.2022 RealMachinery Oy:n liiketoimintajohtajana toimenkuvanaan koko konetalon kokonaisuuden kehittäminen ja toiminnan kasvattaminen. Paavilainen siirtyi RealMachinerylle Metson jälkimarkkinointitehtävistä. Hänet nähtiin nyt ensi kertaa uuden talon palveluksessa Mansen Mörinöillä.

Antti PaavilainenRealLiftillä parikin uutuutta

Haulotte Sigma 16 Pro.

RealLiftin Pasi Päkkilä (alakuvassa vas.) ja Marko Kierros tarjoilivat Mörinä-vieraille kaksi nollapäästöistä nostinuutuutta. Miesten takana toinen uutuuksista, Haulotte Sigma 16 Pro -henkilönostin. Se on akkukäyttöinen kuukulkija, joka soveltuu niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Korikuorma on 230 kilogrammaa ja lava nousee 14,1 metriin. Laitteen omapaino on 6 900 kilogrammaa. Toinen uutuus on sekin akkukäyttöinen, Haulotte HS18E Pro -saksilava. Täysin päästöttömänä sekin soveltuu hyvin myös sisäkäyttöön. Alla olevat, tahraamattomat renkaat lisäävät mahdollisuuksia sisäkäyttöön entisestään. Laitteeseen on saatavana lisävarusteena dieselkäyttöinen varavirtalähde. Näin lataus onnistuu myös sähköverkon ulkopuolella. Neliveto lisää etenemiskykyä. Lavakapasiteetti on 750 kilogrammaa ja työskentelykorkeus maksimissaan 18 metriä. Laitteen omapaino on 8 048 kilogrammaa.

Haulotte HS18E Pro.

W Rentille traktoreita vuokra-arsenaaliin

W Rentin vuokrakalusto on täydentynyt traktoreilla. Vuokralle on nyt tarjottavana 10 kappaletta John Deeren uuden 6R-sarjan traktoria. Mallit ovat 6155 R ja 6250 R. Tehoa on jälkimmäisessä mallissa tarjolla parhaimmillaan yli 300 hevosvoimaa. Koneissa on varusteena etunostolaite tai -kuormaaja. Myös ilman niitä on traktoreita saatavilla vuokralle. Kalusto on uutta ja traktorin voi vuokrata perävaunulla varustettuna. Mukana on 50 kilometrin huippunopeudella varustettuja malleja ja traktorin saa halutessaan palapintarenkaisena.

Tero Uusinoka W Rentillä muistuttaa konevuokrauksen helppoudesta. W Rent hoitaa koneen vakuutukset, huollot ja myös mahdolliset remontit. Asiakkaalle jää huolehdittavaksi vain tankkaus. Konevuokraus tekee tuloaan myös maatalousalalle ja W Rentiltä löytyy nyt sillekin alalle tarjottavaa. Vuokrakone tuo helpon avun maatalouden sesonkihuippuihin. Traktoreita on kuulemma jo vuokralla Ahvenmaata myöden.

W Rentiltä saa vuokralle myös pitkäpuomikoneen.


Wihuri uudessa osoitteessa

Wihuri Oy Teknisen Kaupan Tampereen toimipiste esittäytyi Mörinöillä ensi kertaa uudessa osoitteessa RealMachineryn yhteydessä, Realparkinkadun päässä Lempäälässä. Saman katon alta löytyvät nyt myynti, huolto ja varaosatoiminnot muun muassa John Deeren maatalouskoneille etunenässä traktorit ja puimurit, Wille-kiinteistönhoitokoneille sekä Bobcatin monipuoliselle tarjonnalle.


Lue seuraavaksi