Uutiset

Työkoneet

MAGNI-kurottajat Konekeskolle

Konekesko Oy ja Magni Telescopic Handlers Srl allekirjoittivat edustussopimuksen joulukuussa 2012. Sopimus kattaa Magni-kurottajien myynnin ja markkinoinnin Suomessa ja Baltian maissa. Kovin kauaa ei Konekeskon siis tarvinnut olla ilman kurottajaedustusta

Konekesko aloittaa tiedotteensa mukaan italialaisten Magni-kurottajien myynnin ja markkinoinnin Suomessa ja Baltian maissa. Magni-mallistoon kuuluu tällä hetkellä seitsemän ympäripyörivää kurottajamallia. Myynti ja markkinointi alkavat vuoden 2013 alussa ja ensimmäiset Magni-kurottajat saadaan Suomeen huhtikuussa 2013.

”Magni-kurottajat ovat erittäin hyvä lisä nostolaiteosastomme valikoimiin, niille on luontaista kysyntää nykyisiltä asiakkailtamme. Magni-kurottajat tulevat vastaamaan hyvin nostopalveluja tarjoavien asiakkaidemme tarpeisiin,” kertoo myyntipäällikkö Urho Voutilainen Konekesko Oy:stä.

Magni on aivanuusi kurottajamerkki markkinoilla ja yhtiön omistaa Riccardo Magni, joka on entinen Manitou Italian toimitusjohtaja. Tehdas sijaitsee Castelfranco Emiliassa, aika lähellä Manitoun Italian konttoria.

Koneiden valmistus on aloitettu ja uusien kurottajien lanseeraus tulee tapahtumaan Bauma-näyttelyssä huhtikuussa 2013. Edes kuvia koneista ei vielä ole saatavilla. Yrityksen nettisivut ovat nekin vasta rakenteilla.

Lue seuraavaksi