Uutiset

Työkoneet

Liqui Molyn DPF-puhdistusaine palkittiin

Liqui Molyn dieselhiukkassuodattimen puhdistusaine on palkittu Yhdysvalloissa.

Moottoriöljy- ja lisäaineasiantuntija Liqui Molyn dieselhiukkassuodattimen puhdistusaine on palkittu Yhdysvalloissa vuoden 2013 parhaana tuontiautotuotteena. ”Tämä on autoalan jälkimarkkinoiden Oscar-palkinto”, kertoi Liqui Molyn Yhdysvaltain markkinointijohtaja David Pollack. ”Palkinto on meille suuri kunnia. Se osoittaa myös, että uudet teknologiat tarjoavat uusia liiketoimintamahdollisuuksia.”

Auto International Association (AIA) jakaa palkinnon vuosittain. AIA kuuluu amerikkalaiseen jälkimarkkinoita edustavaan Association Aftermarket Industry Associationiin järjestössä tuontiajoneuvojen edustajana. Palkinto jaetaan perinteisesti maailman suurimmilla jälkimarkkinamessuilla Automotive Aftermarket Products Expossa (AAPEX) Las Vegasissa, Nevadassa.

Nykyaikaisissa dieselautoissa on dieselhiukkassuodatin, joka kerää noen talteen. Suodatin ratkaisee siis pakokaasuongelmat, mutta voi aiheuttaa muunlaisia ongelmia: ajettaessa pääasiassa lyhyitä matkoja ja käytettäessä vähemmän optimilaatuista dieseliä se voi tukkeutua nopeasti. Auton teho heikkenee vähitellen, kunnes häviää lopulta kokonaan.

Kalliin suodattimen vaihdon sijaan Liqui Molylla on huolloille nyt edullinen ja tehokas vaihtoehto – dieselhiukkassuodattimen puhdistusaine. Sen avulla suodatin voidaan puhdistaa sitä irrottamatta. Puhdistus kestää vain 30–60 minuuttia.

Suomessa Liqui Moly -tuotteita markkinoivat Atoy Automotive OyKoivunen Oy ja Kaha Oy.

Lue seuraavaksi