Uutiset

Työkoneet

Liebherrin uusi R 940 Demolition -purkukone korvaa R 944 C:n

Liebherrin uuden konemallin LDC-järjestelmä (Liebherr Demolition Control) lisää laitteen turvallista operointia huomioimalla käytettävien työlaitteiden ja varusteiden mitat ja painot. Tarjolla on entistä laajempi valikoima työlaitteita sekä 30 astetta kallistuva ohjaamo, mikä takaa hyvän näkyvyyden työkohteeseen.

Liebherr R 944 C:n manttelinperijä, R 940 Demolition täydentää merkin purkukoneperhettä. Muita purkutöihin tarkoitettuja malleja ovat R 950 Demolition ja R 960 Demolition.
Liebherrillä on yli 50 vuoden kokemus purkukoneiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Merkin uudet mallit asettavat standardit koneiden tehokkuudelle ja luotettavuudelle. Laajasta peruskone- ja työlaitetarjonnasta löytyy aina sopiva kokoonpano mihin tahansa työhön.

R 940 Demolitionissa on Liebherrin, Stage V -normit täyttävä dieselmoottori. Päästöjä ovat kurittamassa DOC, SCR ja DPF. Takaisinkierrätystä (EGR) ei moottorissa ole.   

Liebherr Demolition Control  

Liebherr Demolition Control -järjestelmä (LDC) palkittiin muutama vuosi sitten Pariisin Intermat-näyttelyssä innovaatiopalkinnolla. Järjestelmä kertoo kuljettajalle työlaitteen sijainnin sekä huolehtii koneen vakaudesta. Näin pystytään minimoimaan työn teon yhteydessä syntyvät mahdolliset virheliikkeet, jotka voivat aiheuttaa koneen vakauden horjumisen. LDC-järjestelmän myötä kuljettaja tietää reaaliajassa koneen kallistuskulman sekä työlaitteen sijainnin. Jos kriittiset arvot ylitetään, LDC-järjestelmä ilmoittaa siitä automaattisesti. Järjestelmä varoittaa kaikista työlaitteen liikkeistä, jotka voivat horjuttaa koneen vakautta.

Varusteet työn mukaan

Liebherr R 940 Demolition -purkukone on varustettu purkutöitä helpottavilla ominaisuuksilla sisarmalliensa tavoin. Niitä ovat muun muassa juuri tämä LDC-järjestelmä ja 30 astetta taaksepäin kallistuva ohjaamo, mikä takaa aina hyvän näkyvyyden työkohteeseen. Telojen hydraulinen levitys/kavennus helpottaa koneen kuljetusta, kuten myös irrotettava vastapaino.

Ohjaamoon sisään tuleva ilma suodatetaan, joka takaa kuljettajalle terveellisen työympäristön. Lisävarusteena saatava kastelujärjestelmä vähentää purkukohteen pölyämistä. Kone voidaan varustaa myös paineilmakompressorilla, jonka avulla voidaan helposti puhdistaa jäähdyttimiä ja ohjaamoa.


Lue seuraavaksi