Uutiset

Työkoneet

LEPAA 2017: Malliston lisäys

Nilfisk Oy:n osastolla oli Suomen ensiesittelyssä täysin uusi runko-ohjattu, kiinteistöjen hoitokäyttöön tarkoitettu City Ranger 3070. Se asettuu merkin monikäyttöisten koneiden yläpäähän City Ranger 3500 -mallin alapuolelle.

Laite on tarkoitettu ympärivuotiseen toimintaan monipuolisen työlaitevalikoiman myötä. Runko-ohjaus ja tarkkaan mietitty runkorakenne mahdollistavat ketterän kulun, kääntöympyrän halkaisija on vain 825 millimetriä.
Lähes kauttaaltaan lasinen ohjaamo tarjoaa hyvät näkymät eteen, sivuille ja taaksekin, jos konepeiton päällä ei ole mitään työlaitetta. Alhainen melutaso, 69 dB(A), lisää kuljettajan viihtyvyyttä työpaikalla. Se on tulosta moottoritilan jäähdytyksen toteutuksesta. Konehuoneen läpi taaksepäin virtaava ilma vie myös melua mukanaan poispäin ohjaamosta. Etupään työlaitteiden kiinnitys tapahtuu lähes automaattisesti ilman yksittäisten letkujen sovittamista. Sarjapikaliitin kytkee hydrauliikat ja sähköt yhdellä kertaa. Konepeiton päällä on tukeva kiskorakenne erilaisia säiliöitä varten.
Nilfisk City Ranger 3070 painaa 1 710 kiloa. Siinä on Stage 3B -normit täyttävä Perkins-dieselmoottori, tehoa 50 kilowattia (67 hv). Siirtonopeus on maksimissaan 40 kilometriä tunnissa.
Uuteen City Rangeriin saa perinteisten kiinteistöhoidon työlaitteiden lisäksi imulakaisulaitteiston. Sillä saavutetaan jopa 2,4 metrin työleveys. Säiliön tilavuus on 950 litraa, ja se pystytään tyhjentämään 1,7 metrin korkuisen laidan yli. Kuvassa koneen selässä on lautassirotin. Sen säiliön tilavuus on 600 litraa.

 

 

Lue seuraavaksi