Uutiset

Työkoneet

Latvala Rent tarjoaa vuokralle Volvoja

Konemyynti-, varaosa- ja purkutoiminta-alalla jo kymmeniä vuosia toiminut Jari Latvala laajentaa yritystoimintaansa nyt myös konevuokraukseen. 

Latvala Rent vastaa asiakkailta tulleeseen kysyntään ja on aloittanut Volvo-merkkisten pyöräkuormaajien ja dumpperien vuokrauksen. ”Asiakkaamme ovat jo pidemmän aikaa kysyneet mahdollisuutta koneiden vuokraamiseen. Vuoden vaihtuessa koin ajan olevan sopiva, ja aloitimme Volvo-merkkisten työkoneiden vuokraamisen”, kertoo Jari Latvala. 

Latvala Rent toimittaa vuokrakoneet suoraan asiakkaan työmaalle sovituilla varusteilla. Vuokra-aika on yhdestä kuukaudesta ylöspäin. Asiakkaalla on myös mahdollisuus lunastaa kone itselleen vuokra-ajan päättyessä, tai sen pidetessä. 

Volvot päämerkkinä vuokrakoneissa 

Vuokrakoneiden kysyntä on kasvussa. ”Meiltä kysytään koneita laidasta laitaan, mutta varsinkin uudehkojen koneiden kohdalla on vuokraus selvässä kasvussa,” kertoo Jari.  Palvellakseen asiakkaitaan paremmin tarjoaa Latvala perinteisen konemyynnin rinnalle leasing-rahoituksen ja nyt myös vuokrauksen.

Latvala Group Oy:n oma huolto ja varaosavarasto pitävät vuokrakoneet kunnossa. ”Keskitymme vuokrauksessa Volvoihin, joista meillä on kymmenien vuosien omakohtainen kokemus”, sanoo konemyynnistä ja vuokrauksesta vastaava Jari Latvala. ”Olemme itse urakoineet Volvoilla monilla työmailla. Lisäksi meillä on omaa Volvo maarakennuskoneiden varaosamaahantuontia”, kertoo Latvala. Hyvät yhteydet eri toimijoihin mahdollistavat myös koneiden myynnit ja ostot joustavasti.

Volvoihin on hyvä keskittyä, koska niitä kysytään. ”Vaikka olemme vasta aloittaneet vuokrauksen, niin meillä on myös hyvät valmiudet lisätä vuokrakoneiden määrää tarpeen niin vaatiessa”, päättää Latvala. JL.

Lue seuraavaksi