Uutiset

Työkoneet

Wacker Neusonin ja KH-Koneet Groupin yhteistyö uudelle tasolle Ruotsissa

KH-Koneet Groupiin kuuluva KH-Maskin maahantuojaksi koko Wacker Neuson -tuotevalikoimalle Ruotsissa 1. joulukuuta 2020 alkaen. Keväällä alkanut yhteistyö Wacker Neuson Groupin kanssa Ruotsissa laajenee näin merkittävästi.

Wacker Neuson ja KH-Maskin syventävät yhteistyötään Ruotsissa. Yhteistyö käynnistyi huhtikuussa 2020 KH-Maskinin aloittaessa Wacker Neuson -tuotteiden myynnin Ruotsissa. Joulukuun alusta alkaen KH-Maskin vastaa myös Wacker Neuson -tuotteiden maahantuonnista Ruotsissa. Suomessa KH-Koneet Group on toiminut Wacker Neuson -tuotteiden maahantuojana jo useita vuosia. Laajeneva yhteistyö luo synergiaa maiden välille ja mahdollistaa paremman palvelun ja nopeammat toimitusajat asiakkaille.

KH-Maskinin Martin Lindén (vas.) ja KH-Koneet Groupin Teppo Sakari.

”Wacker Neusonin Ruotsin maahantuojana aloittaminen on luonnollinen askel yhteistyössä, joka on kestänyt jo yli vuosikymmenen”, sanoo KH-Koneet Groupin toimitusjohtaja Teppo Sakari. KH-Koneet Group tunnetaan joustavista ratkaisuista asiakkailleen, oli kyseessä sitten uusi tai käytetty kone, koneen huolto tai oikean rahoitusratkaisun etsiminen. ”Tällä tavalla asiakkaamme saavat lisäarvoa.”

KH-Maskin on osa KH-Koneet Groupia, joka on Pohjoismaiden johtavia rakennus- ja maansiirtokoneiden myyjiä. Yhtiö toimii tällä hetkellä Göteborgissa ja kahdessa Tukholman toimipisteessä. Toimipisteet tarjoavat täyden Wacker Neuson -tuotevalikoiman ja ammattitaitoisen asiakaspalvelun ja -tuen. Tämän lisäksi KH-Maskinilla on useita paikallisia kumppaneita, jotka varmistavat koko Ruotsin kattavan asiakaspalvelun.

”KH-Koneet Group on osoittanut jo vuosien ajan olevansa loistava yhteistyökumppani, jolla on erittäin korkea asiakasymmärrys. Olen erittäin tyytyväinen yhteistyön laajentumiseen Ruotsissa ja KH-Maskinin kanssa pystymme jatkamaan luotettavaa ruotsalaisten asiakkaidemme palvelua”, sanoo Alexander Greschner, Wacker Neuson Groupin globaalista myynnistä vastaava johtaja.


Lue seuraavaksi