Uutiset

Työkoneet

Konevuokraamo Rentille uusia vahvistuksia

Uusi vuosi 2021 starttaa Konevuokraamo Rentti/Tracwest Oy:lla työntäyteisissä tunnelmissa. Nyt on renttiläisten joukkoon saatu kaivattuja lisävahvistuksia. Vuokrausasiakkaitamme palvellut Juha Oksanen on siirtynyt uusien haasteiden pariin ja jatkossa vuokrausvastaavan tehtäviä hoitaa Konsta Ala-Kantti (kuvassa vasemmalla).

Konsta on viettänyt aikaa eri koneiden puikoissa aivan pikkupojasta saakka. Nuoresta iästään huolimatta Konstalla on paljon käytännön työmaakokemusta maansiirtohommista ja osaamista löytyy myös myyntityöstä. Konstan tavoittaa Rentin Honkajoen toimipisteeltä, mistä käsin hän hoitaa vuokrausasiakkuuksia koko Suomen alueella.

Vantaan toimipisteen korjaamopäällikön pestin on ottanut haltuun Marko Karlsted, joka on pyörittänyt yrittäjänä omaa korjaamotoimintaa Riihimäellä yli 20 vuoden ajan. Sitä ennen Marko on toiminut korjaamopäällikkönä eri yrityksissä, joten vahvaa osaamista löytyy. Casen koneiden kanssa Marko on työskennellyt yli vuosikymmenen ajan.

Toimitusjohtaja Juha Leivo on innoissaan, kun taloon saadaan uusia tekijöitä ja tuoretta osaamista täydentämään talon aiempaa, rautaista ammattitaitoa

”Rentin vahvuus on aina ollut siinä, että olemme satsanneet osaavaan henkilökuntaan ja panostaneet rekrytointiin vaikeinakin aikoina,” Juha Leivo toteaa.

Lue myös: Satakunnan vuoden yrittäjäksi 2020 Rentti/Tracwest Oy.


Lue seuraavaksi