Uutiset

Työkoneet

Konesilta kasvaa yrityskaupalla

Konesilta ostaa Green Attachments Oy:stä osake-enemmistön

Maarakennuskoneiden hydraulisia lisälaitteita valmistuttava ja myyvä Green Attachments Oy liittyy osaksi Konesillan yritysryhmää 1.11.2023 toteutuneen osakekaupan johdosta. Päätuotteena vuonna 2016 perustetulla yhtiöllä ovat olleet maarakennuksen erilaiset purkutyölaitteet. Tällä hetkellä yrityksellä on jälleenmyyjiä 12 eri maassa, ja valtaosa myynnistä menee ulkomaille.

Konesilta on ollut yrityksen suurin asiakas kotimaassa, ja tämän myötä tiiviimmällä kumppanuudella haetaan synergiaa kotimaan- ja ulkomaan toiminnoissa ja asiakkuuksissa. Yrittäjä Benjami Pitkäsalo jatkaa yhtiön toimitusjohtajana ja osaomistajana. Konesillan liiketoimintajohtaja Mikko Vinkki tulee myös yhtiön osakkaaksi.

”Uskomme, että yhdessä isommilla resursseilla voimme tarjota nykyisille asiakkaille ja jälleenmyyjille entistä kilpailukykyisempää konseptia, jossa tavoitteena on kasvaa merkittäväksi toimijaksi Euroopassa”, kertoo Green Attachments Oy:n perustaja Benjami Pitkäsalo.

”Tällä kaupalla toteutamme kasvustrategiaa, jossa hankimme yritysryhmäämme olemassa oleviin toimintoihin lisäarvoa tuottavia yhtiöitä omistukseemme vuosittain, sopivien kohteiden löytyessä. Green Attachments Oy:n laadukkaat ja kustannustehokkaat tuotteet sopivat mainiosti Konesillan yritysportfolioon. Haastavina talouden aikoina koemme, että on hyvä luoda edellytyksiä tulevaisuuden kasvulle vahvistamalla toimintoja”, kertoo Konesillan yrittäjä Ville Kyllönen.

Konesilta Oy on Kärsämäellä toimiva maarakennuskoneiden ja lisälaitteiden kauppaan ja huoltoon erikoistunut yritys, jolla on toimipisteet myös Pirkkalassa ja Tuusulassa. Yritysryhmään kuuluvien yritysten liikevaihto on kuluvalla tilikaudella noin 50 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on 38 henkeä.Lue seuraavaksi