Uutiset

Työkoneet

Kone-Jarelle Engcon-kenttähuoltoyksikkö myös eteläiseen Suomeen

Kone-Jare on toiminut Engconin huoltokumppanina kymmenkunta vuotta Pohjois-Suomen alueella. Yrityksellä on keskuspaikkoja kaksi, pohjoinen Iissä ja eteläinen Humppilassa.
Voimakkaasti lisääntynyt Engcon-rototilttien myynti on tuonut lisää töitä ensiasennuksissa, varusteluissa ja huolloissa niin paljon, että yritys päätti sijoittaa yhden täydellisesti varustellun kenttähuoltoyksikön myös eteläiseen Suomeen. Huoltoperävaunun lähtöpiste tulee olemaan Tampereella.
Yrityksen palveluksessa on seitsemän työkoneasentajaa. Eetu Tuki tulee toimimaan keskitetysti etelässä Engcon-varusteluissa ja huolloissa. Pohjois-Suomessa Engcon-huoltoja tekee Matias Viljamaa.

Engcon-perävaunut sisältävät kaiken tarpeellisen

Vasemmalta toimitusjohtaja Olli Jaara, työnjohtaja Pasi Jaara sekä huoltoasentaja Eetu Tuki.

Täydellinen Engcon-tuotteiden hydrauliikan, sähköjen, venttiilien ja tiivisteiden varaosa- ja tarvikevalikoima kulkee aina mukana perävaunussa. 
– Me saamme akuutin hydrauliikka- tai sähköongelma aina hoidettua koska kaikki tarvittava on mukana. Me pyrimme aina siihen että käymme työmaalla vain kerran, hoidamme asiakkaan ongelman kuntoon eikä jälkikäteen tulla paikkailemaan työtä puuttuneilla osilla. Me lähdemme aina asenteella, että työ tulee ensimmäisellä kerralla kuntoon, painottaa yrityksen toimitusjohtaja Olli Jaara.

Joustoa ja palveluasennetta

Eetu Tuki toimii Etelä-Suomen alueen huoltoasentajana.

Asiakkaita autetaan paitsi työmailla, myös puhelinapuna maastossa oleviin koneisiin liittyvissä ongelmissa. Paljon töitä tehdään myös koneliikkeiden tiloissa, joissa uusien koneiden varustelu on useimmiten ohjelmassa. Varusteluita suoritetaan samalla myös rasvareihin, sammutusjärjestelmiin ja ohjaamon suodatinlaitteisiin liittyen. Yritys tuo itse maahan mm. Hebonilube -keskusvoitelujärjestelmää. Kaikkiin lisävarusteluihin yrityksellä on valmiit, omat asennus- ja huoltovarusteet. Yrityksen palveluksessa on lisäksi kuusi asentajaa Pro Door ovituotteiden asennuksissa.
– Kun joustoa ja asennetta riittää koko huollon porukalla ja asiakkaat saavat palvelua jolla on merkitystä, myös meillä riittää töitä. Kun asennushommissa on nukuttu koneen vieressä yö odottamassa uutta aamua, juurikaan paremmin asiakkaan tilannetta ei enää voi hoitaa. 

Normaalihintaiset veloitukset osista ja työstä

– Meihin ei monesti uskalleta ottaa yhteyttä kun kuvitellaan että olisimme selvästi kalliimpia kuin koneliikkeet. Näin ei ole, vaan hinnoittelumme on yleisen tason mukainen, painottaa Olli Jaara. Pystymme hoitamaan myös engconeja koskevat takuukysymykset jo työmaalla, koska meillä on vahva käytännön kokemus Engconin takuukäytännöistä ja tiivis yhteistyö Engcon Finlandin kanssa. Kone-Jaren kautta saa siis kaikki engcon -huoltopalvelut.

www.konejare.fi

Lue seuraavaksi