Uutiset

Työkoneet

KH-Koneet avaa oman toimipisteen Pirkkalaan

Toiminta alkaa tammikuussa, kun KH-Koneet saa käyttöönsä uuden toimipisteen vasta valmistuviin tiloihin Pirkkalaan, Tuottotie 1:een. Alkukevään aikana uusi toimipiste tulee palvelemaan asiakkaita täyden palvelun koneliikkeenä, myynti-, huolto- ja varaosatoimintoineen.

Konemyynnissä on aloittanut vuoden vaihteessa konemyyjä Jukka Heiskala, jolla on kahdeksan vuoden kokemus kiinteistöhuoltokoneiden, pienkuormaajien ja minikaivukoneiden myynnistä. Heiskala uskoo KH-Koneiden vahvaan kasvuun erityisesti nopeasti kehittyvällä kiinteistöhuoltokonepuolella. Myyntityön lisäksi Heiskala vastaa Pirkkalan toimipisteen toiminnasta kokonaisuudessaan. Myös huoltopuolelle saadaan heti alkuvuodesta asiantuntemusta, kun Klaukkalasta Pirkkalaan siirtyy KH-Koneiden tuotteet tunteva huoltomies huoltoautoineen.

KH-Koneiden monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluvat: Kramer pyöräkuormaajat, Yanmar kaivukoneet, Gehl liuku- ja runko-ohjatut pienkuormaajat, Ammann asfalttiasemat, Shifta kevytkuljettimet, Hydrema yhdistelmäkoneet, Dynapac jyrät ja -asfalttilevittimet, Bema lakaisulaitteet, dsb Innocrush seulat ja -murskat ja CP (Chicago Pneumatic) hydraulivasarat.

www.kh-koneet.fi

 

Lue seuraavaksi