Uutiset

Työkoneet

Keveyttä ja tehokkuutta urakointiin – Innosteel-aurat Latenkoneelta

Talvikauden sesonki on alkamassa ja nyt on oikea aika hankkia tarvittava kalusto tehokkaaseen ja turvalliseen urakointiin. Valtavasta laadukkaasta tuotevalikoimastaan tunnettu tuurilainen Latenkone Oy on valmiina, ja tienhoidon ammattilaisille on nyt tarjolla esimerkiksi tarkasti säädettävät, muunneltavat ja kevyet Innosteel-lumiaurat.

Latenkoneella on tarjota raskaan sarjan asiakaskunnalle hulppea yli 1 300 nimikkeen tuotevalikoima, ja tuotteiden hyvän hinta-laatusuhteen lisäksi yritys on aina panostanut tuotteiden nopeaan saatavuuteen. Useasti asiakkailla onkin kiire tarvitsemansa tuotteen saamiselle, ja niinpä Latenkoneella suurin osa tuotteista löytyy heti varastosta. Sama periaate toimii myös talvisesongin tuotteissa, ja tälläkin hetkellä Latenkoneelta on heti toimitettavissa kymmenen kotimaista Innosteel-lumiauraa.

Kokemuksen kautta kehitetty

Latenkoneen Lasse Saarenpää ja Sami Niemi esittelevät Innosteelin uutta kokoonsa nähden kevyttä siipilumiauraa. Latenkoneen tyyliin auroja on saatavana suoraan varastosta ja jälkimarkkinointipalvelujen toimivuus takaa urakoinnin sujuvuuden.

Latenkoneella oli valikoimansa laajuudesta huolimatta vajetta aurapuolella, ja muhoslaisen Innosteelin tarjonta täydentääkin osuvasti yrityksen tuotepalettia. Latenkoneella panostetaan tuotteiden laatuun ja niinpä myös Innosteelin tuotteet laitettiin testiin ennen valikoimaan pääsyä.

”Testasimme auroja kovissa, aidoissa työolosuhteissa ja niiden tehokkuus sekä käyttöominaisuudet vakuuttivat tuloksillaan. Auroissa on useita älykkäitä yksityiskohtia ja esimerkiksi runkorakenteen avoimuus estää lumen kerääntymisen ja auran painon kasvun kovissakin olosuhteissa. Keveys on muutenkin Innosteel-auran parhaita ominaisuuksia ja se mahdollistaa pienemmän isäntäkoneen käytön ja näin paremman polttoainetaloudellisuuden”, kertoo Latenkoneen Sami Niemi.

Huolto helppoa, hyvä varaosien saatavuus

Latenkoneella tiedetään hyvin urakointitehtävien aikataulujen kiireellisyys, ja niinpä huolto- ja varaosatoimien nopeuteen on kiinnitetty erityishuomiota.

”Innosteel-auroissa materiaalit niin rungon kuin kulutusosien puolesta ovat ensiluokkaisia, mutta samalla niiden saatavuus on varmistettu joka puolella Suomea. Käytännössä kaikki kulutusosat ovat saatavina yleisimmistä varaosaliikkeistä ja myös järeämmät osat, kuten hydrauliikkasylinterit ovat perushyllytavaraa miltei joka kylän varaosavalikoimissa. Laadukkuudestaan huolimatta Innosteelin tuotteet ovat myös mukavan maltillisesti hinnoiteltuja, ja nyt alan yritykset voivatkin varmistaa talviurakoinnin onnistumisen järkevällä kustannustasolla”, vinkkaa Niemi.

Innosteel SLA 52-19 -siipilumiaura

  • Pienin/suurin leveys: 190–520 cm
  • Siiven korkeus: 90 cm
  • Kääntyvän siiven pituus: 125 cm
  • Paino: 900 kg
  • Terät: 692×240 2 kpl verkkoterä, 792×240 2kpl verkkoterä
  • Kääntyvän siiven terä: 1220×220 2 kpl PUR-uritettu
  • Työsylinterit: Yleinen varastomitta
  • Peruskonesuositus: 4-10 t pyöräkuormaaja

Lue seuraavaksi