Uutiset

Työkoneet

Keslan huoltoverkosto laajenee Hyvinkäälle

Kesla Oyj ja Hyvinkään HRP Oy ovat aloittaneet yhteistyön KESLA–autonostureiden huolto- ja varaosatoimintojen vahvistamiseksi Hyvinkäällä 

–    Solmitulla yhteistyösopimuksella parannamme jälleen merkittävästi jälkimarkkinointipalveluidemme saavutettavuutta aivan pääkaupunkiseudun läheisyydessä, toteaa jälkimarkkinointipäällikkö Reijo Tuononen Kesla Oyj:stä.
–    Aloitimme KESLA-yhteistyön keväällä Lahden ja Hollolan Originator Oy:n pisteissä ja nyt yhteistyötä laajennetaan myös HRP Oy:lle Hyvinkäällä. Yhteistyö tarjoaa meille nyt kattavamman palvelu- ja tuotevalikoiman nosturiasiakkaita ajatellen, kertoo toimitusjohtaja Oskari Hentilä.
Hyvinkään HRP Oy on Originator Oy:n tytäryhtiö. Originatorilla on Hyvinkään lisäksi toimipisteet Lahdessa ja Hollolassa. Originator Oy tarjoaa raskaan kaluston huolto- ja varaosapalveluita ja se kuuluu Raskassarja-ketjuun. 

Avajaiset perjantaina 15.12.2017 

HRP Oy:n ja Keslan yhteistyötä juhlitaan perjantaina 15.12.2017 klo 10-15 Hyvinkäällä osoitteessa Arolamminkatu 2. Tapahtumapäivänä testattavissa on KESLA Z17 recycling -kierrätys- ja kappaletavarakäyttöön sopiva uutuusnosturi ja KESLA 2112Z-nosturi. Luonnollisesti tarjouksia huolloista, varaosista ja tietenkin itse nostureistakin kannattaa tulla kysymään. 
Samana päivänä Hyvinkään HRP viettää 30-vuotisjuhliaan ja tarjolla onkin kakkukahvit klo 10-16.  

www.kesla.com 

Lue seuraavaksi