Uutiset

Työkoneet

Kesla laajentaa huoltoverkostoaan

Kesla Oyj ja Lakeuden Hydro Oy Seinäjoella ja Vaasassa ovat käynnistäneet yhteistyön KESLA–autonostureiden ja -hakkureiden jälkimarkkinointitoimintojen kehittämiseksi.
”Solmitulla yhteistyösopimuksella parannamme jälleen merkittävästi jälkimarkkinointipalveluidemme saavutettavuutta Pohjanmaalla”, toteaa jälkimarkkinointipäällikkö Reijo Tuononen Kesla Oyj:stä.

Lakeuden Hydron henkilökuntaa koulutuksessa Joensuussa.

”Lakeuden Hydro Oy on toiminut jo 45 vuotta hydrauliikan ja pneumatiikan, teollisuusletkujen, laakereiden ja tiivistystarvikkeiden parissa Pohjanmaalla. Toiminta-ajatuksena on hoitaa asiakkaidemme hydrauliikka- ja pneumatiikkaongelmat kokonaisvaltaisesti suunnittelusta testaukseen ja huoltoon saakka. Lakeuden Hydro Oy tekee korjaamoillaan liikkuvan kaluston hydrauliikka-asennuksia ja korjauksia, joten toimintojen laajentaminen KESLA-nostureiden huoltoon on varsin luontevaa”, toteaa korjaamopäällikkö Marko Mäkiniemi Lakeuden Hydro Oy:stä.

Avajaiset perjantaina 28.10.2016

Lakeuden Hydro viettää huoltoverkoston avajaisia Seinäjoella (Rajatie 46) perjantaina 28.10.2016 klo 9-15. Avajaiset ovat yleisölle avoin tapahtuma. Paikan päällä on runsaasti yhteistyökumppaneiden kalusto- ja tuote-esittelyjä sekä avajaistarjouksia. Avajaistilaisuuden yhteistyökumppaneina ovat Keslan lisäksi Matec-Trailerin myyntiyhtiö Saleston, DunlopHiflex Oy sekä Teboil Oy.

KESLA-autonostureiden myyntiverkosto pysyy ennallaan. Niitä myyvät Närhi Oy, Euran Hydrauliikka- ja Metallirakenne Oy, Kongan Konepaja Oy ja Saleston Oy.

Lue seuraavaksi