Uutiset

Työkoneet

Kerran Oledone – aina Oledone

Suomen Telakeskus Oy on Marko Kirvesmäen omistama Vimpelissä toimiva maarakennuskoneiden, varaosien sekä tarvikkeiden maahantuonnissa ja myynnissä toimiva yritys. Yhtiö on tunnettu laadukkaiden VemaTrackin telastojen edustajana ja viime aikoina Telakeskuksen asiakkaiden suosioon ovat nousseet Oledonen korkealaatuiset työvalot.

Marko Kirvesmäki kertoo, että korkeatasoisen palvelun ja hinta-laatusuhteiltaan hyvien tuotteiden ansiosta Telakeskus on kolminkertaistanut liikevaihtonsa vuosittain. Vaikeassa yleistaloudellisessa tilanteessa erityisesti maarakennuspuolen kauppa on Telakeskuksessa käynyt varsin mallikkaasti asiantuntevan palvelun sekä kattavan ja laadukkaan valikoiman ansiosta.

Ketjujen lisäksi valikoimaan kuuluvat esimerkiksi vetorattaat, telarullat, ylärullat, johtopyörät, korjaussarjat, telalaput, kumitelat, telapultit ja -mutterit sekä ajovaihteet ja moottorit. Asiakastoiveiden kautta uusimpina tuotteina mukaan ovat tulleet hydraulipumput sekä kääntövaihteet ja Kawasakin sekä Rexrothin tuotteet ovat nopeasti löytäneet tiensä asiakkaiden koneisiin. Erityisen suosittuja tuotteita ovat olleet kolme vuotta sitten Telakeskuksen edustukseen saapuneet Oledonen led-työvalot, joiden tehokkuus ja kestävyys ovat vakuuttaneet vaativimmatkin ammattikäyttäjät.

Edistyksellinen Oledone

Kirvesmäki etsi muutama vuosi sitten laadukasta työvalomerkkiä täydentämään Telakeskuksen valikoimaa ja hänen huomionsa suuntautui nopeasti testivoittaja Oledoneen. ”Vakuutuin nopeasti yrityksen toimintatavoista, joissa kehittyneen led-teknologian lisäksi panostetaan kestävyyteen kovimmissakin olosuhteissa. Yrityksen tarjoaman valikoiman laajuus ei ole suurin, mutta tässäkin tapauksessa keskittyminen tiettyihin tuotteisiin näkyy laadun korkeana tasona”, kertoo Kirvesmäki.

Kehittynyt led-teknologia takaa todella hyvän valotehon, sillä lampusta ei tarvitse ottaa kaikkia tehoja irti. Tämä lisää käyttöikää ja Oledonella takuu onkin komeat 24 kuukautta. Tuotteissa on myös 68-luokan suojaus ja tiivis rakenne estää pölyn ja kosteuden pääsyn valojen sisälle. ”Kolmen vuoden aikana ei ole tarvinnut suorittaa ensimmäistäkään takuukorjausta, mikä kertoo kyllä selkeällä tavalla Oledonen laadukkuudesta. Kerran Oledone ostanut asiakas ei juuri enää muiden merkkien perään kysele”, lisää Kirvesmäki.

Hinta ja laatu kohdallaan

Kirvesmäki kertoo Oledonen tuotteita menneen tasaisesti niin maarakennuspuolelle, metsäkoneisiin kuin maataloudenkin tarpeisiin. Tyytyväiset asiakkaat ovat myös laajentaneet käyttöä ja valoja on ostettu esimerkiksi mönkijöihin, enduropyöriin sekä veneisiin öisiä tuulastusreissuja varten. Itse asennustyö on helppo suorittaa ja mukaan kuuluvat myös kaikki tarvittavat liittimet. Vaativista tehtävistä suoriutuminen ei kuitenkaan näy tuotteen hinnassa.  ”Oledone on myös hinta-laatusuhteeltaan järkevä tuote, sillä tehokkuudesta ja kestävyydestä huolimatta esimerkiksi perustyövalon saa omakseen alle sadalla eurolla. Ilmeisesti hintatasomme on kohdallaan, sillä toimitamme Oledonen tuotteita nykyään runsaasti myös muualle Eurooppaan”, päättää Kirvesmäki.

Lue seuraavaksi