Uutiset

Työkoneet

Keep On Rockin’ – Sandvikin perinteiset asiakaspäivät

Tunnelijumbo DT1130i oli varustettu RD525 porakoneella, jonka edut ovat parempi hyötysuhde korkeammalla taajuudella. Porakoneessa on yksinkertaisempi runkorakenne, uusi iskupatruuna ja stabilaattori, erillinen porakonekelkka, vahvistettu huuhtelupesä ja parannettu voitelu.

Kivipäivillä nähtiin myös polttoainetaloudellisuudestaan ja siirrettävyydestään kiitelty UJ440i esimurskainyksikkö, uudella TIER4 moottorilla varustettuna. Pihassa oli myös tela-alustainen QA430 seulontayksikkö, jossa yhdistyy suuri kapasiteetti liikuteltavuuteen. Esillä oli jälkimarkkinatarjontaa murskaimiin ja seuloihin eli mm. kulutusosat, kuljetinkomponentit ja huoltopalvelut esittäytyivät tapahtumassa. Flexifeed sisäterät kiinnostivat asiakkaita. Tämän patentoidun sisäterän etuja on mm., että kammion käyttöikä pitenee 20-50 %, murskaimen kuormitus on tasaisempaa ja syötteen max. raekoko kasvaa.

Kivipäivillä luovutettiin kaksi konetta eli DX780 Lemminkäiselle ja DC121R Pohjois-Karjalan Aikuisopistolle. Lemminkäiseltä oli konetta vastaanottamassa hallintopäällikkö Jarmo Forssten, louhintatöiden aluejohtaja Ismo Kivimäki ja työmaapäällikkö Asko Kivimäki. Ismo Kivimäki kertoi Lemminkäisellä tytäryhtiöineen olevan yli 20 Sandvikin poralaitetta eli kokemusta laitteesta on. Pohjois-Karjalan Aikuisopistolta konetta vastaanottamassa olivat opettajat Väinö Nissinen ja Jouko Laine, erikoisammattimies Veikko Nissinen ja tiimikoordinaattori Harri Mikkonen. He kertoivat DC121R poralaitteen menevän opetustarkoitukseen eli tulevat porarit saavat jo koulussa käytännön kokemusta louhintatöistä.

Kivipäivillä oli mukana useita Sandvikin jälleenmyyjiä ja yhteistyökumppaneita eli WearProfs, Marakon, Dynaset, YTM-Industrial sekä rahoitusyhtiöt Nordea ja Pohjola. Myös porakaluston jälleenmyyjät olivat tapahtumassa mukana.

Kivipäivillä oli teemana Keep On Rockin’. Teksti koristi myös tapahtumassa jaettuja Kivimiesten tämän kesän lippiksiä. Omia rokkarin taitoja oli mahdollisuus kokeilla GuitarHero-pelissä ja rockia kuultiin myös lavalla, kun bändi Rocking Stones esiintyi Kivimiehille. Hönttä ja Toippari kertoivat Rock-uutisia puolen päivän aikaan, ja päivän ajankohtaisten teemojen lisäksi kuultiin hauskoja tarinoita mm. Sandvikin väestä. Tapahtuman juontajana toimi Heidi Suomi.

Tapahtuma keräsi Sandvikin asiakkaita ympäri Suomen: yli 300 Kivimiestä ja Kivinaista saapui Sandvikin perinteisille asiakaspäiville tapaamaan tuttuja ja tutustumaan Sandvikin tuotetarjontaan.

JK

 

Lue seuraavaksi