Uutiset

Työkoneet

Käynnistä pienkoneet helposti keväällä

Aspen-alkylaattibensiini

Käytettäessä alkylaattibensiiniä puutarhakoneen polttoainesäiliötä ei tarvitse tyhjentää talvisäilytyksen ajaksi. Toisin kuin tavallista bensiiniä käytettäessä, ei myöskään tarvitse kantaa huolta siitä, että bensiiniä on jäänyt säiliöön ja kone käynnistyy keväällä huonosti.

Puutarhan siivoaminen ennen talvikautta ei välttämättä ole yhtä innostavaa kuin sen valmistelu kevätkauteen. Käyttämällä Aspen-alkylaattibensiiniä puutarhakoneissa voi varmistaa jo nyt, että kevättyöt käynnistyvät helposti ja sujuvasti.

On saatavissa paljon etua siitä, että käyttää alkylaattibensiiniä ruohonleikkurissa ja muissa moottorikäyttöisissä puutarhakoneissa, kuten ajoleikkureissa, trimmereissä, moottorisahoissa ja pensasleikkureissa. Toisin kuin tavallisen bensiinin, Aspen-alkylaattibensiinin voi hyvin jättää polttoainesäiliöön talven ajaksi ilman, että sen laatu kärsii.

Aspen-alkylaattibensiini on huomattavasti parempi ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto kuin tavallinen bensiini ja vaarallisten hiilivetyjen määrän osalta jopa 99 % puhtaampaa tavalliseen bensiiniin verrattuna. Toisin kuin tavallinen bensiini, alkylaattibensiini ei sisällä lähes lainkaan haitallisia aineita, kuten bentseeniä, rikkiä tai aromaattisia hiilivetyjä. Alkylaattibensiini sisältää vain puhtaita, valittuja ainesosia, joten se pitää moottorin puhtaana ja vähentää myös moottorivaurion riskiä.

Lue seuraavaksi