Uutiset

Työkoneet

Kalmarin nosturit ratkaisevassa roolissa terminaalin laajennuksessa

Cargoteciin kuuluva Kalmar on allekirjoittanut sopimuksen kahden satamanosturin (STS) ja kolmen mobiilipukkinosturin (RTG) toimittamisesta Infraestructura Portuaria Mexicana (IPM) Altamira -terminaaliin. Tilaus, joka sisältää Kalmar SmartPort -prosessiautomaatioratkaisut mobiilipukkinostureille, on kirjattu Cargotecin vuoden 2019 kolmannen vuosineljänneksen tilauskantaan. Toimitus tapahtuu vuoden 2021 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana.

IPM Altamira -terminaali sijaitsee Meksikonlahdella Tamaulipasin osavaltiossa. Terminaalin nykyiseen kalustoon kuuluu jo yksi Kalmarin satamanosturi, kahdeksan Kalmarin mobiilipukkinosturia ja erilaisia ​​Kalmarin mobiililaitteita, kuten terminaalitraktoreita ja haarukkatrukkeja.

Kalmarin satamanosturit ovat Super Post Panamax -kokoisia, ja niiden puomi ulottuu 21 konttirivin yli. Nostureilla voi nostaa kaksi konttia kerrallaan ja niiden nostokapasiteetti tarttujan alla on 65 tonnia. 

Kalmar -mobiilipukkinosturit voivat käsitellä kontteja 6+1 leveillä konttiriveillä yksi yli kuuden kontin korkeudelle. Nosturien maksiminostokapasiteetti on 40 tonnia. Nostureissa on automaattinen Kalmar SmartRail -ohjausjärjestelmä, joka ohjaa kontteja automaattisesti niiden sijaintikoordinaattien perusteella ja syöttää sijaintitiedot terminaalin toiminnanohjausjärjestelmään (TOS) parantaen toiminnan tehokkuutta. Kalmar SmartFleet -etävalvonta auttaa terminaalia laitteiden hallinnassa ja vianmäärityksessä sekä laitteiden tilan, tuottavuuden ja huoltotarpeiden analysoinnissa. Sekä satamanosturit että mobiilipukkinosturit toimitetaan yhdessä toimituksessa valmiiksi kasattuina.

Salvador Sánchez, General Manager, IPM: “Toimintamme on jo useita vuosia nojannut Kalmarin nostureihin ja mobiililaitteisiin, ja meistä on ilo jatkaa tuottavaa yhteistyötämme nyt, kun investoimme terminaalimme tulevaisuuteen. Kalmar on ollut alusta alkaen mukana terminaalimme toiminnassa, ja olemme tehneet tiivistä yhteistyötä laitteiden määrityksessä varmistaaksemme, että ne ovat sekä terminaalimme korkeiden standardien että eurooppalaisten laatustandardien mukaisia.”

Troy Thompson, myyntijohtaja, Kalmar Amerikka: “Olemme iloisia siitä, että IPM valitsi meidät auttamaan kunnianhimoisten kasvutavoitteiden saavuttamisessa Altamiran terminaalissa. Tilaus kertoo luottamuksesta, joka Latinalaisen Amerikan asiakkailla on satama- ja mobiilipukkinosturiratkaisuihimme sekä todistaa sitoutumisemme asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseen suorituskyky- ja tuottavuustavoitteiden saavuttamiseksi.

Lue seuraavaksi