Uutiset

Työkoneet

Kaj Koskelasta Marakon-konsernin toimitusjohtaja

Kaj Koskela on nimitetty Marakon-konsernin toimitusjohtajaksi 1.9.2020 alkaen. Koskelalla on pitkä kokemus sekä kotimaisen että kansainvälisen lisälaite- ja konekaupan alalta. Viimeisimpänä hän on työskennellyt teollisuuskonserni Sandvikissa, jossa hän toimi kahdeksan vuotta Sandvik BA SMRT:n BU Breakers -yksikön liiketoimintajohtajana Lahdessa.

”Minulla on ilo toivottaa Kaj tervetulleeksi Marakon-konserniin. Hänen laaja-alainen kokemuksensa lisälaite- ja konekaupan alalta sekä kansainvälisestä kivenjalostus- ja kaivoskoneteknologiasta on meille arvokasta, kun jatkamme kasvustrategiamme toteuttamista kaikilla osa-alueillamme. Missionamme on auttaa asiakkaitamme parantamaan heidän toimintansa tuottavuutta sekä edistää työn tekemisen turvallisuutta”, sanoo Marakon-konsernin hallituksen puheenjohtaja Tomi Veijalainen.

​”On mielenkiintoista aloittaa työt Marakonin tiimin kanssa. Yritys on minulle entuudestaan tuttu ja uskon vahvasti sen kasvustrategiaan. Suomessa Marakon toimii yhteiskunnan infran perusteita rakentavien koneiden ja laitteiden kanssa, joiden myyntiä ja kehitystä puskee eteenpäin muun muassa kaupungistumisen megatrendi. Globaalin puomiliiketoiminnan puolella akkuteknologian mineraalien kysyntä on kovassa kasvussa, ja Ramboomsin strategiset kumppanit suuntaavat uusiin kaivosliiketoiminnan muotoihin. Tämä tarjoaa mahdollisuuden olla jatkossakin mukana kasvattamassa heidän liiketoimintansa tuottavuutta ja turvallisuutta muun muassa automatisoitujen puomiliiketoimintojen ratkaisujen avulla”, sanoo nimitetty toimitusjohtaja Kaj Koskela.

Kaj Koskelan nimitys Marakon-konsernin toimitusjohtajaksi on linjassa yrityksen pitkän aikavälin strategisen suunnitelman kanssa.
”Kun Pekka Pohjoismäki tuli taloon vuonna 2017 sovimme yhteisesti hänen työsuhteensa pituudeksi muutaman vuoden. Toimitusjohtajana Pekka on ollut kantava voima Marakonin palveluliiketoiminnan, vastuullisuusasioiden ja jälleenmyyntiverkoston kehittämisessä. Hallitus haluaa kiittää Pekkaa hyvästä työstä ja arvostaa suuresti hänen Marakon-konsernille antamaansa työpanosta”, sanoo Tomi Veijalainen.


Lue seuraavaksi