Uutiset

Työkoneet

Kaj Koskelasta Dynasetin uusi myyntijohtaja

Kaj Koskela on nimitetty Dynaset Oy:n myyntijohtajaksi. Hän on aloittanut uudessa tehtävässään maanantaina 13.5.2024. Koskela on aiemmin toiminut erilaisissa liiketoiminnan johtotehtävissä sekä suunnittelu- ja myyntityössä. Viimeisimpänä startup-yritys Lekatech Oy:n myynti- ja liiketoiminnan kehitysjohtajana, Marakon Groupin toimitusjohtajana sekä Sandvik Breakers -liiketoimintayksikön johtajana.

Dynaset on Koskelalle entuudestaan tuttu yritys.
”Olen seurannut Dynasetin toimintaa 2000-luvun alkupuolelta lähtien. Yritys on maailmalla arvostettu toimija, joka tunnetaan monipuolisista ja monen toimialan käyttöön soveltuvista tuotteistaan. Positiiviset kasvunäkymät tuovat uusia kiinnostavia mahdollisuuksia”, sanoo Koskela.

Oululaislähtöinen Koskela on kokenut kone- ja laitekaupan ammattilainen. Hän on toiminut koko uransa työkoneiden sekä hydraulisten työlaitteiden parissa, aluksi suunnittelutehtävissä, mutta sitten myyntityö veti puoleensa. Kokemusta myynnin sekä liiketoiminnan johtamisesta hänelle on kertynyt runsaasti vuosien varrella.

Kaj Koskela kertoo aloittavansa Dynasetin myyntijohtajana positiivisin mielin ja tuovansa mukanaan lisää kansainvälistä kokemusta sekä näkemystä kone- ja laitevalmistajien kanssa työskentelystä. Tavoitteena on myynnin kannattava kasvu sekä nykyisten asiakkaiden että uusien OEM-asiakkaiden parissa. Dynasetin tuotetarjonta antaa tähän hyvät mahdollisuudet. Valmistajat hakevat koko ajan partnereita, joiden tuotteilla koneiden käyttöastetta voidaan lisätä.


Koko Dynaset-tiimi toivottaa Kajn lämpimästi tervetulleeksi kasvavaan joukkoon!


Lue seuraavaksi