Uutiset

Työkoneet

Käärmejatkolla hankaliin paikkoihin

Jokainen kone- tai autoremontteja tehnyt tietää, että välillä se mutteri tai ruuvi on erittäin ahtaassa paikassa. Suoralla räikän jatkovarrella ei kohteeseen pääse, joten tarvitaan mutka johonkin kohtaan. Perinteiset vaijerilla toimivat jatkeet eivät ole kovinkaan kestäviä. Tarviketukku-verkkokauppa (Lognet Team oy) tarjoaa nyt kaikille rystysensä aiemmin verille raapineille huolto- ja tee se itse -henkilöille oivan ratkaisun asiaan.

TT-Gear joustava 1/2″ -jatkovarsi on koottu vankoista metallinivelistä, joiden luvataan kestävän jopa yli 300 newtonmetrin väännön. Jatkovarren pituus on 225 millimetriä ja niitä voidaan tarpeen vaatiessa myös ketjuttaa. 

”TT-Gear on oma tuotemerkkimme ja valitsemme siihen vain ja ainoastaan korkelaatuisia ja luotettavia tuotteita, kuten tämä uusi joustava jatkovarsi. Sen kaveriksi sopii parhaiten lyhyt räikkä ja matala hylsy. Sen myyntihinta verkkokaupassamme on 49 euroa (alv 0%)”, kertoo Timo Pihlajamäki Tarviketukusta.

Lapualainen Tarviketukku on tehnyt teknistä tukkukauppaa jo yli 25 vuotta. Se tarjoaa yli 300 000 tuotetta ja kaikki myytävät artikkelit ovat ammattilaisille tarkoitettuja takuutuotteita.

Lue seuraavaksi