Uutiset

Työkoneet

Junttanin ensimmäinen kone valmistunut uudessa tehtaassa

Uudessa tehtaassa on kiinnitetty erityisesti huomiota tuotteiden ennestään korkean laadun parantamiseen, tuotannon joustavuuteen sekä työolosuhteiden parantamiseen. Koneiden kokoonpano tapahtuu tuotantolinjalla ilmatyynyillä toimivien vihivaunujen päällä sekä erikseen ohjattavissa kokoonpanopaikoissa ja esivarustelutyöpisteissä. Tuotantotilojen suunnittelussa on otettu huomioon hallin helppo laajennettavuus ja sisäinen muunneltavuus. Johtoajatuksena on materiaalien- ja töiden yhdensuuntainen virtaus.

“Uudessa tuotantolaitoksessa paalutuskoneiden tuotanto on mahdollista kolminkertaistaa seuraavien 3 – 4 vuoden aikana”, sanoo toimitusjohtaja Tommi Lindbom.

Junttanin huolto- ja varaosatoiminnot ovat viimeisen vuoden aikana kasvaneet huomattavasti. Myös Junttanin huolto- ja varaosatoiminnoille on valmistunut uusi toimitila aivan kokoonpanotehtaan vierestä. Uuden huoltopalvelukeskuksen myötä Junttan pystyy tarjoamaan koneiden kunnostustöitä entistä joustavammin, paremman palvelutason ja nopeat varaosatoimitukset. Junttan-Keskuksessa on lisäksi ajanmukaiset koulutustilat huolto- ja käyttöönottokoulutuksia varten.

Ensimmäinen valmistettu kone on Junttan PM20LC ja se matkaa Junttanin Yhdysvaltojen eteläisen itärannikon jälleenmyyjälle Sun Piledriving Equipment LLC:lle (S.P.E.). Kone on näytteillä International Foundation and Equipment Congress Expo ’09 näyttelyssä Orlandossa maaliskuussa.

Lue seuraavaksi